Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στιβαρότητα γερμανικών προδιαγραφών

22.343 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2018)

Με μεγάλη ποικιλία εκδόσεων ως προς τις διαστάσεις του αμαξώματος αλλά και τις επιλογές κινητήρων, το Opel Combo Van διακρίνεται για τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων βάρους έως 1,0t. και όγκου έως 5,0κ.μ. χωρίς να παραβλέπουμε την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία του.

Έχοντας να επιδείξει μια πολύ καλή εμπορική πορεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κατά τη διάρκεια της τελευταίας 5ετίας, το Opel Combo Van έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και των ελλήνων επαγγελματιών, κυρίως με την πολύ καλή σχέση τιμής – αξίας που προσφέρει αλλά και τους τεράστιους χώρους στο εσωτερικό του.   

Ωφέλιμο φορτίο έως και 1.000 κιλών
Διαθέσιμο με δύο μήκη αμαξώματος / μεταξονίου και ισάριθμα ύψη οροφής, το Combo Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο μήκος έως και 2.170 χλστ., πλάτος 1.230 χλστ. μεταξύ των θόλων και ύψος έως και 1.455 χλστ.  

Κινητήρες με όλους τους τύπους καυσίμου
Το Combo Van προσφέρεται σε εκδόσεις ισχύος 95 – 105 ίππων με καύσιμο το πετρέλαιο καθώς και σε εκδόσεις με καύσιμο τη βενζίνη ή / και το φυσικό αέριο με απόδοση 120 ίππων. Στην πράξη, η μέση κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται έως και στα 5,0λτ./100χλμ. ή στα 4,9kg CNG αντίστοιχα.