Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα για όλα…

22.360 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2018)

Το Renault Kangoo έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με τις αποδοτικές –ενδοαστικές- μεταφορές προϊόντων όλων των τύπων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, χάρη στις πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος, το χαμηλό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας του και φυσικά, τους αποδοτικούς κινητήρες. 

Tο Renault Kangoo αποτελεί ένα από τα πρώτα οχήματα που εξελίχθηκαν αμιγώς για χρήση στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων ενώ, από το 2015, η πιο πρόσφατη γενιά του, έχει να επιδείξει μια εξαιρετική εμπορική πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη επικράτεια της ΕΕ, παρά τον ιδιαίτερα έντονο ανταγωνισμό. 

¶νετοι και λειτουργικοί χώροι για τρεις επιβάτες
Η εργονομία, οι εύκολα προσβάσιμοι αποθηκευτικοί χώροι και φυσικά, το πολυχρηστικό –διπλό- κάθισμα για τον συνοδηγό αποτελούν βασικά προτερήματα του εσωτερικού στο Kangoo Van, χωρίς να παραβλέπουμε την ύπαρξη πολλαπλών στοιχείων που άπτονται της άνεσης και της ασφάλειας τόσο των επιβαινόντων και του φορτίου όσο και υπολοίπων χρηστών του δρόμου.

Ωφέλιμος όγκος έως και 4,6κ.μ.  
Διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος, το Kangoo Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο μήκος έως και 2.886χλστ. για την μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους ενώ, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης κυμαίνεται από τα 3,0 – 4,6κ.μ.

Επιλογές ισχύος 90 ή 110 ίππων με κατανάλωση από 4,5λτ./100χλμ.
Οι εκδόσεις των 90 ή 110 ίππων για τον υπερτροδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα των 1,5λτ. που αναλαμβάνουν την κίνηση του Kangoo, διακρίνονται για την αξιοπιστία και την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου που, για μεικτό κύκλο κίνησης ξεκινά από τα 4,5λτ./100χλμ. (εκπομπές CO2 από 119 g/km αντίστοιχα).