Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ηρακλής… τσέπης!

22.356 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2018)

Ενδεχομένως ορισμένοι να μην το γνωρίζουν ωστόσο, το Piaggio Porter αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες περιπτώσεις ελαφρών επαγγελματικών πόλης, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, επί σειρά δεκαετιών και οι βασικοί λόγοι που έχουν συμβάλλει σε αυτό είναι κάτι περισσότερο από εμφανείς… 

Στα βασικά πλεονοκτήματα του Piaggio Porter μπορούμε να αναφέρουμε την εντυπωσιακή ευελιξία, και τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες ενώ οι ιδιαιτερότητες του δεν σταματούν εκεί καθώς, ουσιαστικά πρόκειται για ένα ελαφρύ φορτηγό, μεταμορφωμένο σε Vanette… τσέπης με μεικτό βάρος έως και 1,7t. και ωφέλιμο 730 κιλών.

Νέα καμπίνα με πληρέστερο εξοπλισμό
Μια από τις σημαντικότερες τροποποίησης της νέας γενιάς του Porter είναι το πλήρως αναβαθμισμένο εσωτερικό που προσφέρει επαρκείς χώρους για την μεταφορά δύο επιβατών. Στοιχεία όπως ο πίνακας οργάνων, οι αποθηκευτικοί χώροι αλλά και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, έχουν βελτιωθεί ριζικά σε σχέση με το παρελθόν.  
Ιδανική αναλογία μήκους αμαξώματος / χώρου φόρτωσης
Με μήκος αμαξώματος στα 3,4μ. (μόλις), το Piaggio Porter Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 1,91μ. ενώ την ίδια στιγμή, με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται στους 1,5 – 1,7t., είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία έως και 730 κιλών.

Ο εξαιρετικός νέος «MultiTech» των 1,3λτ.  
Η αξιοπιστία, οι επιδόσεις αλλά και οι περιορισμένες εκπομπές ρύπων που προσφέρει ο νέος βενζινοκινητήρας των 1,3λτ. της Piaggio αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα «χαρτιά» του ιταλικού μοντέλου, ενώ μεγάλη είναι και η αυτονομία του χάρη στη δεξαμενή καυσίμου των 40 λτ.