Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με λύσεις για όλες τις χρήσεις!

22.364 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2018)

Η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, η αξιοπιστία και προπάντων, οι μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, αποτελούν τα βασικά στοιχεία του Peugeot Partner, ενός ελαφρού επαγγελματικού που μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις σε διάφορους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της πόλης.

Με εξαιρετικά μερίδια αγοράς στην Ελλάδα και γενικότερα στην ΕΕ, το Partner Van διαθέτει την ιδανική αναλογία διαστάσεων αμαξώματος / χώρου φόρτωσης για να ανταποκριθεί σε διάφορους τύπους μεταφορών ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης του.  

¶νετη και ευρύχωρη καμπίνα με πλούσιο εξοπλισμό
Το τρίπτυχο άνεση / ασφάλεια / εργονομία είναι ο άξονας πάνω στον οποίο έχει δομηθεί το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών με τους σχεδιαστές της εταιρείας να έχουν διασφαλίσει πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους για τους –έως και 3- επιβάτες που μπορούν να φιλοξενηθούν.

Ωφέλιμο φορτίο έως και 821 κιλών
Με ωφέλιμο μήκος χώρου φόρτωσης που κυμαίνεται από τα 1.800 – 3.250 χλστ. και όγκο από 3,3 – 4,1κ.μ., οι διάφορες εκδόσεις του Partner Van μπορούν να υποστηρίξουν φορτία βάρους έως και 821 κιλών.

Μέση κατανάλωση από μόλις 4,3λτ./100χλμ.!
Με απόδοση 100 ίππων και κατανάλωση από 5,1λτ./100χλμ. ακόμη και εντός της πόλης, ο εξαιρετικός 1.600άρης BlueHDi πετρελαιοκινητήρας του Partner προσφέρει πολύ καλές επιταχύνσεις και διακρίνεται για το περιορισμένο κόστος συντήρησης του.