Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Και όμως, αγροτικά και γκάζια πάνε μαζί!

Διαλέξαμε 8 «αγρότες» που σε πάνε παντού και... σφαίρα!

Τα πιο «γκαζιάρικα» Pick-Up της αγοράς

49.080 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

Ποιος είπε ότι τα Pick-Up δεν έχουν γκάζια; Διαλέξαμε τη γρηγορότερη έκδοση των εκπροσώπων της κατηγορίας στη χώρα μας, με ιπποδυνάμεις και ροπή που… ζαλίζουν!

Τα Pick-Up αποτελούν μια εναλλακτική επιλογή για αυτούς που αναζητούν ένα όχημα που μπορεί να μεταφέρει τόσο επιβάτες όσο και πάσης φύσεως φορτία, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Ειδικότερα στην ελληνική αγορά, τα Pick-Up αποτελούν τους πρωταγωνιστές των πωλήσεων των ελαφρών επαγγελματικών κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 –τουλάχιστον- 10ετιών.

Το ιδιαίτερο γεωγραφικό ανάγλυφο, με τους έντονους ορεινούς όγκους όπου, αρκετοί π.χ. γεωργοί, απαιτούν ένα όχημα που θα φέρει σύστημα 4κίνησης προκειμένου να είναι σε θέση να τους προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση στις καλλιέργειες τους, αλλά και η δυνατότητα των Pick-Up να μεταφέρουν έως και πέντε ενήλικους επιβάτες στο εσωτερικό τους, είναι οι βασικοί λόγοι που τα προτιμούν οι Έλληνες επαγγελματίες.

Μερίδιο αγοράς άνω του 39,00%
Ακόμη και στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής, η κατηγορία των Pick-Up διατηρεί το κορυφαίο μερίδιο αγοράς σε σχέση με τις υπόλοιπες της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών (Mini-Vanette, Vanette, Van). Πιο συγκεκριμένα, το μερίδιο αγοράς των Pick-Up για το πρώτο 9μηνο του 2018 ανέρχεται στο 39,18% επί του συνόλου της αγοράς.

Ποικιλία κινητήρων και… ισχύος!
Οι περισσότεροι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Pick-Up είναι διαθέσιμοι με θηριώδεις επιλογές κινητήρων από 1,9 έως 3,0 λίτρων, με εντυπωσιακά αποθέματα ροπής και ισχύος που αγγίζουν τα 580 Nm ροπής και 272 ίππων αντίστοιχα. Και όλα αυτά με μέση κατανάλωση που ξεκινά κάτω από τα 7 λίτρα ανά 100 χλμ. Αν σκεφτούμε δε και τις Off-Road ικανότητες σε συνδυασμό με τους χώρους που προσφέρουν, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί οι Έλληνες τα προτιμούν σε τέτοιο βαθμό!

Πάμε να δούμε τις ισχυρότερες εκδόσεις των 8 εκπροσώπων της κατηγορίας στην ελληνική αγορά!