Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Προηγμένα χαρακτηριστικά φέρει το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης ενέργειας της Schneider Electric.

    Καινοτόμο σύστημα διαχείρισης φορτίων EVlink

    16.644 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2021)

    Το EVlink Load Management System συμβάλλει καθοριστικά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση φορτίων ηλεκτρικών οχημάτων, διασφαλίζοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα ισχύος κτιρίου. Έτσι, όταν η ζήτηση ενέργειας από το κτίριο είναι πιθανό να υπερβεί την διαθέσιμη προσφορά, το σύστημα διαχείρισης φορτίου EVlink αναδιανέμει τα φορτία, εξαλείφοντας την ανάγκη αναβάθμισης του μετασχηματιστή ή των ηλεκτρικών συσκευών στο κτίριο.

    Kοινοποίησε το »

     Σημειώνεται, πως ο προηγμένος αλγόριθμος του συστήματος διαχείρισης φορτίων EVlink κατανέμει την διαθέσιμη ενέργεια για τους σταθμούς φόρτισης ομοιόμορφα μεταξύ των οχημάτων. Τα ενεργειακά φορτία κατανέμονται είτε με βάση την κατανάλωση ενέργειας είτε τη διάρκεια φόρτισης. Μπορείτε να διαχειριστείτε έως και 100 σημεία φόρτισης AC ή DC, με δυνατότητα αναβάθμισης έως και 1.000 σημεία φόρτισης, διασφαλίζοντας ότι όλα τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να φορτιστούν, ανεξάρτητα από το πότε συνδέονται.
     
    Αυτή η νέα λύση παρακολουθεί την ενέργεια που χρησιμοποιείται από φορτία που δεν προέρχονται από οχήματα και αναδιανέμει αυτόματα τη διαθέσιμη ενέργεια. Επιτρέπει επίσης, τη ρύθμιση πληροφοριών για την τιμολόγηση του χρόνου χρήσης, για τον περιορισμό της φόρτισης όταν οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας είναι υψηλές και τη μεγιστοποίηση όταν είναι χαμηλές. Το σύστημα διαχείρισης φορτίου λειτουργεί αυτόνομα και τοπικά και δεν απαιτεί συνδρομή και μπορεί να παρέχει ένα μόνο σημείο πρόσβασης για απομακρυσμένη επίβλεψη των σταθμών φόρτισης οχημάτων.
     
    Αξίζει να αναφερθεί, πως το σύστημα διαχείρισης φορτίων EVlink επέτρεψε στη Renault να επεκτείνει τις δυνατότητες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από τα 50 στα 70 σημεία φόρτισης, χωρίς να απαιτηθεί να αναβαθμίσει την ηλεκτρική της υποδομή.
     

    Kοινοποίησε το »