Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

ΠολυΤalento!

6.041 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2018)

Οι επιβατικές εκδόσεις του Fiat Talento αποτελούν μια εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή για όσους επιθυμούν τη μεταφορά έως και 9 επιβατών σε ένα πληρέστατο από πλευράς εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας όχημα, χωρίς την παραμικρή παραχώρηση ως προς την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Διαθέσιμο σε εκδόσεις με δύο μήκη αμαξώματος (έως 5,4μ.), το Fiat Talento Combi είναι σε θέση να προσφέρει άνετες και προνομιακές μεταφορές έως και εννέα επιβατών σε πάσης φύσεως επιχειρήσεις που αναζητούν ένα αξιόπιστο, οικονομικό στην αγορά / χρήση και καλαίσθητο όχημα.
Με κόστος αγορά κάτω από 30.000 ευρώ (27.400 ευρώ για την έκδοση L1H1 και από 28.250 ευρώ η έκδοση L2H1), το Fiat Talento Combi έχει να επιδείξει εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας χάρη στον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει.
Παράλληλα, πέραν της ελκυστικής σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού που συνδυάζεται με μεγάλους χώρους για όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, ένα από τα βασικά γνωρίσματά του ιταλικού μοντέλου είναι και η πολύ καλή οδική του συμπεριφορά, ακόμη και αν κάποιος επιλέξει να κινηθεί… στο όριο, σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς.