Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εκδόσεις AMG διακρίνονται από την χαρακτηριστική κυψελωτή μάσκα από αλουμίνιο.

Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει.

Εντυπωσιακός ο εσωτερικός διάκοσμος, έχει βελτιωθεί ως προς την διαρρύθμιση των διαφόρων χειριστηρίων.

Πιο δυναμική σχεδίαση, μεγαλύτερη πολυτέλεια και άνεση

4.964 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

H  ανανεωμένη V-Class έχει να επιδείξει μια πιο δυναμική και στιβαρή εικόνα χάρη στον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με πλέγμα στις μεγάλες εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος του ενώ, εκατέρωθεν του λογότυπου, στη μάσκα συναντάμε δύο χρωμιωμένες ράγες. 
Από πλευράς εξοπλισμού, θα είναι διαθέσιμες οι σειρές Avantgarde, Exclusive και η πιο δυναμική «AMG Line» με την χαρακτηριστική χρωμιωμένη μάσκα.
Πολλαπλές είναι και οι επιλογές σε ότι αφορά στις ζάντες (όλες πεντάκτινες) με διαστάσεις 17 ή 18 ιντσών.
Στο εσωτερικό, η σχεδίαση ακολουθεί τα πρότυπα των νέων επιβατικών οχημάτων της Mercedes-Benz, με νέους αεραγωγούς που προσομοιώνουν τουρμπίνες, ενώ η αφαίρεση πολλαπλών αισθητικών στοιχείων, έχει βελτιώσει την εξοικείωση του οδηγού με τα διάφορα χειριστήρια και τις ενδείξεις που λαμβάνει.
Πέραν της ύπαρξης δύο διαφορετικών τύπων δέρματος (Lugano & Nappa), θα υπάρχουν οι επιλογές υφάσματος σε μπεζ ή μαύρο χρώμα ενώ, συνολικά συναντάμε επενδύσεις από βυνίλιο, ξύλο (έβενος), ανθρακονήματα, αλουμίνιο κ.ά.
Τέλος, σε ότι αφορά στους επιβάτες της 2ης και 3ης σειράς η Mercedes-Benz έχει ενσωματώσει στοιχεία όπως τα πολυτελή –ανεξάρτητα- καθίσματα από την S-Class που μεταξύ άλλων μπορούν να προσφέρουν ανάκλιση, λειτουργία μασάζ, ενσωματωμένο σύστημα κλιματισμού κ.ο.κ. διασφαλίζοντας ένα κορυφαίο «VIP» περιβάλλον.