Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H ανανεωμένη V-Class θα εφοδιάζεται με το σύστημα Active Brake Assist.

    Υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας από ποτέ

    4.965 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

    Πέραν του συστήματος «Crosswind Assist» που βοηθά στη διατήρηση της ευστάθειας του οχήματος σε έντονες –πλευρικές- ριπές αέρα και πλέον προσφέρεται στον βασικό εξοπλισμό, η νέα V-Class θα εξακολουθεί να εφοδιάζεται με το σύστημα «Attention Assist» που παρουσιάστηκε εξάλλου με την πρώτη γενιά της, πριν μια πενταετία.
    Πέραν αυτών, ενσωματώνει πλέον και το σύστημα «Active Brake Assist» που είναι σε θέση να ανιχνεύσει το ενδεχόμενο πρόσκρουσης και να προειδοποιήσει (οπτικά / ηχητικά) τον οδηγό προτού αναλάβει την αυτόνομη επιβράδυνση του οχήματος, εφόσον αυτός δεν προβεί σε κάποια ενέργεια. Κατά την κίνηση εντός της πόλης, το ABA είναι σε θέση να ανιχνεύσει τόσο στατικά εμπόδια όσο και πεζούς, μειώνοντας σημαντικά το ενδεχόμενο πάσης φύσεως συγκρούσεων.
    Παράλληλα, η νέα V-Class θα εφοδιάζεται προαιρετικά με το «Highbeam Assist Plus» για πρώτη φορά, ένα σύστημα που επιτρέπει στον οδηγό να έχει σε λειτουργία τη μεγάλα σκάλα φώτων συνεχώς. Προκειμένου να μην ενοχλούνται οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων, οι λυχνίες LEDs της κύριας δέσμης απενεργοποιούνται μερικώς, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ορατότητα σε όλα τα υπόλοιπα σημεία του οπτικού πεδίου του οδηγού.