Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πόσο τους «κόβει»;

29.061 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

Με δεδομένο ότι τα Mini-Vanettes θεωρούνται τα κατΆ εξοχήν ελαφρά επαγγελματικά οχήματα πόλης, σας παρουσιάζουμε μια αναλυτική ματιά στο… πόσο ευέλικτα είναι.

Τοχήματα της κατηγορίας των Mini-Vanettes αποτελούν μια εκ των βασικότερων επιλογών για επαγγελματική χρήση εντός της πόλης.
Ουσιαστικά πρόκειται για διασκευές των 3θυρών ή 5θυρων εκδόσεων των αντίστοιχων επιβατικών μοντέλων, στα οποία έχει αφαιρεθεί η πίσω σειρά καθισμάτων, προκειμένου να διασφαλιστεί ένας μεγάλος σε διαστάσεις και εύκολα προσβάσιμος χώρος φόρτωσης.
Δεδομένου ότι η ευελιξία είναι το βασικό ζητούμενο για τα οχήματα πόλης, συγκρίνουμε τον κύκλο στροφής των Mini-Vanettes, αναζητώντας την κορυφαία επιδοση.
Ο κύκλος στροφής έχει δύο μεγέθη μέτρησης, είτε από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο, που αναδεικνύει την ικανότητα του οχήματος σε επιτόπιους ελιγμούς (όπου αυτές επιτρέπονται), είτε από τοίχο σε τοίχο, μια ελαφρώς μεγαλύτερη σε μήκος παράμετρο, καθώς επηρεάζεται από το μήκος του προβόλου κάθε μοντέλου, η οποία αναδεικνύει πόσο ικανό είναι το όχημα σε ελιγμούς εντός κλειστών χώρων, ή μεταξύ σταθμευμένων οχημάτων.