Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σήμερα, Πέμπτη 30/6, η Renault αναμένεται να αποκαλύψει το νέο Pick-Up της με την ονομασία Alaskan, από την πόλη Μεντεγίν της Κολομβίας.

Πρεμιέρα για το Alaskan

3.087 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2016)

Σήμερα το απόγευμα μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι το νέο Renault Pick-Up με την ονομασία «Alaskan» που η γαλλική εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα σε σχετική εκδήλωση στην Κολομβία!

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει επίσημα η Renault, σήμερα το απόγευμα στια 18:30 ώρα Ελλάδας, η Renault αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημα –παγκόσμια- παρουσίαση του νέου εκπροσώπου της στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών και πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία των Pick-Up.

Μια πρώτη πρόγευση του εν λόγω μοντέλου μας είχε δοθεί πριν από έναν χρόνο στην Γαλλία όταν και η Renault αποκάλυψε ένα πρωτότυπο όχημα του νέου Alaskan με την κωδική ονομασία «Z-U60 Alaskan».

Με σχεδίαση αμαξώματος που βασίζεται σε έντονες καμπύλες γραμμές και μια ευμεγέθη μάσκα, το Alaskan φιλοδοξεί να αποσπάσει ένα σεβαστό μερίδιο πωλήσεων στην –ταχύτητα αναπτυσσόμενη- αγορά των Pick-Up τόσο στην Ευρώπη όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με «γονίδια» από το νέο Nissan NP300 Navara

Όπως είναι φυσικό, δεδομένης και της σχέσης των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών, το νέο Renault Alaskan θα βασίζεται στο πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη της νέας γενιάς του Nissan NP300 Navara που ήδη έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά του μέρη, οι αρχικές πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας αναφέρουν την ύπαρξη ενός 4κύλινδρου πετρελαιοκινητήρα που χρησιμοποιείται και από τη νέα γενιά του Renault Master, ο οποίος αποδίδει ισχύ 135 και 165 ίππων με μέγιστη ροπή 340 και 360 ίππων.

Εν αναμονή λοιπόν για τις πρώτες επίσημες εικόνες και πληροφορίες από το νέο Pick-Up της Renault εντός της ημέρας…