Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Opel Combo παρουσιάστηκε την επιβατική έκδοση «Life» των 5 – 7 επιβατών.

Αναλόγως της έκδοσης, το συνολικό μήκος του αμαξώματος του θα κυμαίνεται από τα 4,4 – 4,75μ. ενώ το ύψος ορίζεται στα 1,8μ. αντίστοιχα.

Σημαντικά τροποποιημένος είναι ο εσωτερικός διάκοσμος με τον πλούσιο εξοπλισμό να περιλαμβάνει ακόμη και θερμαινόμενο τιμόνι!

Αντίστοιχα, τα τρία ανεξάρτητα καθίσματα της 2ης σειράς φέρουν όλα υποδοχές isofix για την έδραση παιδικών καθισμάτων.

Πρεμιέρα για το νέο Opel Combo

3.323 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2018)

Το 2ο κατά σειρά μοντέλων του Ομίλου PSA που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι η –επιβατική αρχικά- έκδοση «Life» του Opel Combo.

Όπως και η νέα γενιά του Citroen Berlingo που προηγήθηκε κατά λίγες ημέρες, έτσι και το νέο Opel Combo παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα από την γερμανική αυτοκινητοβιοηχανία.
Το νέο μοντέλο της Opel θα παρουσιαστεί αρχικά στην επιβατική έκδοση «Life» που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις αμαξώματος με μήκος 4,4μ. ή 4,75μ., με αμφότερες να είναι διαθέσιμες με πέντε ή επτά θέσεις επιβατών και μία ή δύο πλευρικές συρόμενες θύρες.
Το νέο Opel Combo (που θα προσφέρεται και με το λογότυπο της Vauxhall για την αγορά την Μεγ. Βρετανίας), θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ΕΕ προς το τέλος του 2018 και θα διακρίνεται για τον εξαιρετικά πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όπου χαρακτηριστικά αναφέρουμε, θα περιλαμβάνεται ακόμη και… θερμαινόμενο τιμόνι.
Πέραν αυτού, αξίζει να αναφερθούμε σε προηγμένα συστήματα όπως τα: Driver Drowsiness Alert, Rear-View Camera με Bird-eye View (πανοραμική θέαση), Head-Up display, IntelliGrip. Front Collision Alert με Pedestrian Detection, Lane Keep Assist, Automatic Cruise Control, Flank Guard κ.ο.κ. χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων που συνδέονται με την μεγάλη οθόνη αφής στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας.
Όπως προαναφέραμε, το συνολικό μήκος του νέου Combo Life θα κυμαίνεται από τα 4,4 – 4,75μ. και το ύψος θα ορίζεται στα 1,8μ. ενώ, αναλόγως της έκδοσης ο χώρος για τις αποσκευές των 5 – 7 επιβατών θα κυμαίνεται από τα 597 λτ. (850 λτ. στις εκδόσεις με μακρύ μήκος αμαξώματος) έως και στα 2.162 λτ. (έως 2.693 λτ. για τις εκδόσεις XL) στην περίπτωση αναδίπλωσης των καθισμάτων της 2ης και της 3ης σειράς.
Καταλήγοντας, στην επίσημη ανακοίνωση της, η Opel κάνει λόγο για την ύπαρξη υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων με καύσιμο το πετρέλαιο ή την βενζίνη που θα συνδυάζονται με μηχανικά κιβώτια πέντε ή έξι σχέσεων καθώς και με ένα –νέο- αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.
Περισσότερα για το νέο Opel Combo Life μπορείτε να δείτε στο video που σας παρουσιάζουμε…