Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Ranger Raptor παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center.

Με άκρως δυναμική σχεδίαση και προηγμένα τεχνολογικά μηχανικά μέρη, το νέο Ranger Raptor είναι ουσιαστικά ένα… αγωνιστικό όχημα με πινακίδες!

¶κρως εντυπωσιακό από όποια οπτική γωνία και αν το αντικρύσει κανείς, το νέο Ranger Raptor αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση και στη χώρα μας.

Πρώτη «γεύση» από το Ranger Raptor (vid)

6.606 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2019)

Μια πρώτη γεύση από το θηριώδες και άκρως εντυπωσιακό Ford Ranger Raptor προσέφερε επί ελληνική εδάφους η ελληνική αντιπροσωπεία στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center.

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο νέο, άκρως εντυπωσιακό, Ford Ranger Raptor, οι υπεύθυνοι της Ford Motor Ελλάς προσκάλεσαν τους εκπροσώπους του Ειδικού Τύπου στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center (Λ. Συγγρού 371) προκειμένου να τους δώσουν μια… πρώτη γεύση από το θηριώδες Pick-Up που αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας στις αρχές Ιουνίου.
Όπως μπορείτε να δείτε τόσο στις εικόνες που σας παρουσιάζουμε όσο και στο σχετικό video από την εκδήλωση, το νέο Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα συνηθισμένο Pick-Up καθώς τροποποιείται τόσο σχεδιαστικά, όσο και –κυρίως- σε μηχανολογικό επίπεδο από τις «συμβατικές» εκδόσεις του Ranger.
Φέροντας στο DNA του την σφραγίδα της Ford Performance, το νέο Ranger Raptor υιοθετεί εντυπωσιακές τεχνολογικές καινοτομίες με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σύστημα μετάδοσης της κίνησης «Terain Management» της Ford αλλά και τον προηγμένο –BiTurbo- πετρελαιοκινητήρα των 2,0λτ. που αποδίδει ισχύ 213 ίππων και 500 Nm ροπής ενώ, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.
 
Δείτε το video από την επίσημη πρεμιέρα του νέο Ford Ranger Raptor κατά την παρουσίαση του στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center…
 
Περισσότερα στοιχεία και χαρακτηριστικά για το νέο Ford Ranger Raptor μπορείτε να βρείτε εδώ ενώ, μην παραλείψετε να ανακαλύψετε τις εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες του νέου Ford Ranger Raptor εδώ!