Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι υπηρεσίες μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων που προσφέρουν οι εταιρείες leasing διασφαλίζουν μεγάλη ευελιξία σε μια επιχείρηση, ιδιαίτερα αν αυτή έχει συγκεκριμένες –εποχικές- ανάγκες.

    Μεγαλύτερη ευελιξία με τους εταιρικούς στόλους

    32.770 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2018)

    Η ανάγκη για περισσότερα αυτοκίνητα επαγγελματικής χρήσης, αυξάνει το κόστος για μια επιχείρηση αν προβεί σε αγορές αυτών. Τυχόν ακινητοποίηση ενός ή περισσοτέρων οχημάτων λόγω βλάβης ή ατυχήματος, μπορεί να προκαλέσει ζημία στην εταιρεία, ενώ και η σταδιακή αύξηση της ηλικίας των οχημάτων αυξάνει το κόστος συντήρησης, χωρίς να υπολογίζεται και η απομείωση της αξίας του λόγω παλαιότητας.
    Ευελιξία σε αυτή την περίπτωση μπορεί να προσφέρει η υπηρεσία μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικού στόλου που προσφέρουν οι εταιρείες leasing.
    Με αυτό τον τρόπο οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν επαγγελματικά αυτοκίνητα και Ε.Ι.Χ. ανάλογα με τις ανάγκες τους και για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν. Η μίσθωση ευνοεί αρκετά και τις επιχειρήσεις που έχουν εποχικές ανάγκες εταιρικών οχημάτων.
    Το κόστος είναι εξαρχής προϋπολογισμένο και επιμερισμένο στη διάρκεια της μίσθωσης και δεν μεταβάλλεται για οποιονδήποτε λόγο, ενώ με τη λήξη της μίσθωσης η επιχείρηση είναι απαλλαγμένη από όποιο όχημα δεν της χρειάζεται πια.