Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η απόκτηση ενός οχήματος μέσω leasing έχει αρκετά οφέλη πέραν των φορολογικών όπως η μη δέσμευση αρχικού κεφαλαίου, τα σταθερά μηνιαία μισθώματα και η διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας του, χωρίς απρόβλεπτες ακινητοποιήσεις.

    Γιατί συμφέρει το leasing πέραν των φορολογικών οφελών

    32.769 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2018)

    Μία επιλογή αρκετά συμφέρουσα που μπορεί να κάνει ο επαγγελματίας και η επιχείρηση είναι η μακροχρόνια χρηματοδοτική μίσθωση (leasing), είτε αυτή αφορά μακροχρόνια μίσθωση είτε αφορά αγορά του οχήματος στη λήξη της μίσθωσης. Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις επιλογές των επαγγελματιών και των εταιρειών, καθώς προσφέρει ευελιξία, σταθερός κόστος, φορολογικά οφέλη και διασφαλίζει τη χωρίς διακοπή χρήση του οχήματος.
    Δεν δεσμεύεται κεφάλαιο
    Ο επαγγελματίας ή η εταιρεία με τη μακροχρόνια χρηματοδοτική μίσθωση, δεν δεσμεύει κεφάλαια. Μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για άλλες ανάγκες ή για ανάπτυξη και επενδύσεις. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να δώσει ούτε προκαταβολή.
    Σταθερά μηνιαία έξοδα χωρίς έξτρα κόστη
    Με τη χρηματοδοτική μίσθωση το κόστος παραμένει σταθερό σε μηνιαία βάση, γεγονός που απαλλάσσει από ανησυχία και προβληματισμό για έξοδα συντήρησης (service, ελαστικά κ.ά.) και πιθανές επισκευές ζημιών, που μπορεί να ανατρέψουν τον μηνιαίο προϋπολογισμό. Παράλληλα, απαλλάσσει από την ασφάλισης και των τελών κυκλοφορίας. Με το ίδιο σταθερό έξοδο, μάλιστα, ο επαγγελματίας ή η εταιρεία μπορεί να έχει στη διάθεσή του/της, νέο και πιο σύγχρονο μοντέλο οχήματος, σε σύντομα χρονικά διαστήματα.
    Διαρκής λειτουργία χωρίς ακινητοποιήσεις
    Το επαγγελματικό όχημα είναι απαραίτητο για την εργασία ενός ελεύθερου επαγγελματία ή την ομαλή λειτουργία μιας εταιρείας. Ως εκ τούτου, μία μηχανολογική ζημιά ή ένα σοβαρό ατύχημα μπορεί να ακινητοποιήσει το όχημα ακόμη και για μέρες, εξέλιξη που επιφέρει ζημία στον επαγγελματία ή την εταιρεία και πλήγμα στο κύρος κα τη συνέπειά τους.
    Εταιρείες leasing προσφέρουν τη δυνατότητα οχήματος αντικατάστασης όταν το επαγγελματικό αυτοκίνητο μείνει μέρες ακινητοποιημένο.