Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Solaris Urbino 12: Με υδρογονοκίνηση στην European Mobility Expo!

(2/10/2024)
Solaris Urbino 12: Με υδρογονοκίνηση στην European Mobility Expo!

-Παρέχει αυτονομία 600 χλμ και αποδίδει 217 άλογα
-Σχεδόν τα μισά από τα λεωφορεία υδρογόνου που ταξινομήθηκαν στην Ευρώπη το 2023 ήταν Solaris
-Περισσότερα από 260 μοντέλα υδρογόνου Urbino λειτουργούν ήδη σε 25 ευρωπαϊκές πόλεις

Παρέχει αυτονομία 600 χλμ και αποδίδει 217 άλογα

Δεδομένα, η Solaris Bus & Coach είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά των αστικών λεωφορείων που κινούνται με υδρογόνο και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο.
Αυτό, διότι από τη μια έχουμε την πρόσφατη βράβευση του αρθρωτού Solaris Urbino 18 hydrogen στην IAA Transportation 2024 ως «International Bus of the Year», που έγινε το πρώτο υδρογονοκίνητο όχημα το οποίο έλαβε αυτήν την τιμή. Και από την άλλη έχουμε τη ναυαρχίδα της εταιρείας στις μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπών ρύπων, το Solaris Urbino 12, που παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο της European Mobility Expo.
Αναφορικά με το δεύτερο, το Urbino 12 - που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του γερμανικού φορέα, Rebus Regionalbus Rostock -, διαθέτει μια υπερσύγχρονη κυψέλη υδρογόνου 70kW, ενώ είναι εξοπλισμένο και με πέντε ελαφριές σύνθετες δεξαμενές στην οροφή, καθεμία από τις οποίες περιέχει 37,5 κιλά υδρογόνου.
Επιπλέον, το λεωφορείο περιλαμβάνει μια μπαταρία έλξης Solaris High Power χωρητικότητας 30kWh, που είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίζει την κυψέλη καυσίμου κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση ισχύος 217 ίππων.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>