Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στα στενά της πόλης με φορτίο 1,0t.

5.892 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Τα Vanettes αποτελούν –μακράν- την πιο εμπορική υποκατηγορία ελαφρών επαγγελματικών πόλης στην ελληνική αγορά δεδομένων των εξαιρετικών μεταφορικών τους δυνατοτήτων και της ευελιξίας. Ποιοι είναι ωστόσο οι εκπρόσωποι της που μπορούν να υποστηρίξουν το υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο;

Με 1.314 νέες ταξινομήσεις για το 8μηνο του 2018 και μερίδιο της τάξης του 28,31% επί του συνόλου της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών, τα Vanettes είναι μακράν η πιο επιτυχημένη εμπορικά υποκατηγορία αναφορικά με τα «εργαλεία» που προορίζονται για χρήση εντός της πόλης.
Με αρκετούς εκ των εκπροσώπων της να προσφέρονται σε διάφορες εκδόσεις ως προς το μήκος αλλά και το ύψος του αμαξώματος τους, τα Vanettes επιστρατεύουν την εξαιρετική ευελιξία τους εντός της πόλης (μήκος μικρότερο των 5,0μ., κύκλος στροφής από 9,95μ.) καθώς επίσης και τις εξαιρετικές μεταφορικές τους δυνατότητες (μήκος χώρου φόρτωσης από 1,37 – 3,40μ., ωφέλιμος όγκος φόρτωσης από 2,4 – 5,4κ.μ.) προκειμένου να ανταποκριθούν σε μια εντυπωσιακή γκάμα εφαρμογών.
Παράλληλα, αποτελούν ιδανική βάση για πάσης φύσεως διασκευές αμαξώματος όπως π.χ. η υιοθέτηση ψυκτικού θαλάμου επί της καρότσας τους.
Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, συγκεκριμένη μερίδα επαγγελματιών και επιχειρήσεων, έχει ως βασικότερο κριτήριο για την αγορά του επόμενου –νέου- επαγγελματικού της οχήματος, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που αυτό είναι σε θέση να υποστηρίξει.
Εξάλλου, η δυνατότητα μεταφοράς φορτίων μεγάλου βάρους, διασφαλίζει ακόμη και την μείωση των δρομολογίων, με αποτέλεσμα τη μείωση τόσο του κόστους χρήσης όσο και του λειτουργικού κόστους, γενικότερα, μιας επιχείρησης.
Με αυτό το δεδομένο, ας δούμε αναλυτικά, ποια είναι τα Vanettes που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, τα οποία προσφέρουν το υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο.
 
Οι «αρσιβαρίστες» της πόλης!
Ππαρακάτω πίνακα, μπορείτε να βρείτε τις κορυφαίες επιδόσεις όλων των εκπροσώπων της κατηγορίας των Vanettes, ανεξαρτήτου έκδοσης, αναφορικά με το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που είναι σε θέση να υποστηρίξουν, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής.