Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά είναι οι συλλεκτικές εκδόσεις «Black Edition» του Ford Ranger.

Οι πολλαπλές πινελιές μαύρου χρώματος αποτελούν το βασικό γνώρισμα των πολυτελών και άκρως δυναμικών εκδόσεων Ranger Black Edition.

Στην Ελλάδα το νέο Ranger Black Edition!

9.318 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2018)

Διαθέσιμη προς παραγγελία και στην ελληνική αγορά είναι η δυναμική –συλλεκτική- έκδοση «Black Edtion» του Ford Ranger που θα παραχθεί σε μόλις 2.500 μονάδες!

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία της Ford, ξεκίνησαν οι παραγγελίες και στη χώρα μας για την δυναμική και πολυτελή έκδοση «Black Edition» του Ford Ranger.
Η εν λόγω έκδοση του επιβλητικού Pick-Up της Ford παρουσιάστηκε επίσημα στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ 2017) που διοργανώθηκε το φθινόπωρο του 2017 και σύμφωνα με τους υπευθύνους της εταιρείας, μόλις 2.500 οχήματα αναμένεται να παραχθούν.
 
Ο ξεχωριστός χαρακτήρας των εκδόσεων «Black Edition»
Ένα από τα βασικά γνωρίσματα της έκδοσης «Black Edition» του Ford Ranger είναι το μαύρο «Shadow Black» χρώμα του αμαξώματος που συνδυάζεται με τις ζάντες ελαφρού κράματος των 17 ιντσών και τις πολλαπλές πινελιές μαύρου χρώματος σε διάφορα σημεία του αμαξώματος όπως οι σπορ μπάρες, οι ράγες οροφής, τα πλαϊνά σκαλοπάτια, οι ζάντες «Panther Black», η μάσκα και οι καθρέπτες, καθώς και το πλαίσιο των προβολέων ομίχλης. Παράλληλα, στο εσωτερικό μαύρες είναι οι δερμάτινες επενδύσεις στο σαλόνι.
Επιπρόσθετα, στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων Black Edition περιλαμβάνονται στοιχεία όπως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες, θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης πίσω, αυτόματος κλιματισμός δύο ζωνών (DEATC), ηχοσύστημα με σύστημα πλοήγησης Ford SYNC 3 με οθόνη TFT 8 ιντσών με φωνητικές εντολές κ.ο.κ.
Φυσικά, η συλλεκτική έκδοση Black Edition θα προσφέρεται με το Double Cab αμάξωμα του μοντέλου και τους κινητήρες 2,2 Duratorq (160 ίπποι) και 3,2 Duratorq (200 ίπποι) που συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, επιδεικνύοντας μέση κατανάλωση καυσίμου από 6,5λτ./100χλμ. και από 8,4λτ./100χλμ. αντίστοιχα.
Σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να σας πληροφορήσουμε και για τον ακριβή τιμοκατάλογο των νέων εκδόσεων Ford Ranger Black Edition στην ελληνική αγορά.