Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντυπωσιακός σε σχεδίαση, αίσθηση, χώρους και ποιότητα κατασκευής, ο εσωτερικός διάκοσμος της έκδοσης Avantgarde της Mercedes-Benz V-Class.

Στον πίνακα οργάνων εμπεριέχεται μια έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων που ελέγχεται από χειριστήρια στο τιμόνι.

Το ειδικό χειριστήριο για όλες –σχεδόν- τις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων και όχι μόνο, εδράζεται στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Αντίστοιχα, στο πάνω μέρος της δεσπόζει μια ευμεγέθης οθόνη.

Στην βάση της κεντρικής κονσόλας έχει προβλεφθεί ένας ψυχώμενος αποθηκευτικός χώρος που εμπεριέχει ποτηροθήκες και τις θύρες USB και καρτών ψηφιακών δεδομένων.

Ο χώρος φόρτωσης φέρει μια ειδική εταζέρα που ενδωματώνει θήκες στο εσωτερικό της.

Έως και έξι επιβάτες θα φιλοξενηθούν στα εξαιρετικά σε άνεση και διαστάσεις, καθίσματα της δεύτερης και της τρίτης σειράς.

Εντυπωσιακό εσωτερικό σε θέματα άνεσης, χώρων, ασφάλειας

6.426 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2018)

Η εικόνα του εσωτερικού της V-Class Avantgarde, όπως αντίστοιχα και ο εξωτερικός διάκοσμος, κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις ως προς την σχεδίαση, τους διαθέσιμους χώρους και το επίπεδο της ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.
Με δυνατότητα μεταφοράς έως και οκτώ επιβατών, η μεγαλύτερη σε διαστάσεις έκδοση αμαξώματος (Extra Long) της V-Class, προσφέρει ένα εντυπωσιακό περιβάλλον τόσο για τον οδηγό και τον συνοδηγό, όσο και για τους υπόλοιπους επιβάτες στις δύο επιπλέον σειρές καθισμάτων.
Η εκτεταμένη χρήση δέρματος σε μπεζ απόχρωση σε συνδυασμό με τις επενδύσεις από απομίμηση ξύλου στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα, συνδυάζονται με πολλές «πινελιές» από χρώμιο η κεντρική οθόνη στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, προσφέρει μέσω του προηγμένου συστήματος πολυμέσων (που ελέγχεται από ένα πολυλειτουργικό –περιστροφικό- χειριστήριο), άμεση πρόσβαση στα συστήματα πολυμέσων, πλοήγησης, το τηλέφωνο κ.ο.κ.
Όλοι οι επιβάτες θα ικανοποιηθούν απόλυτα από το μεγάλο πλάτος των πλευρικών θυρών (ηλεκτρικά ελεγχόμενων) καθώς και τα αναπαυτικά καθίσματα ενώ έχουν στη διάθεση τους κρυφό φωτισμό σε όλο το μήκος και πλάτος της καμπίνας, ξεχωριστές παροχές αέρα και ρύθμιση θερμοκρασίας για τα συστήματα TempMatic ή Thermotronic, συνολικά έξι αερόσακους και γενικότερα όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.
Την ίδια στιγμή, ο χώρος για τις αποσκευές έχει μήκος 962 χλστ. (έως και 2.565 με την αναδίπλωση των καθισμάτων και ωφέλιμο όγκο της τάξης των 1,41κ.μ. μέχρι την εταζέρα για την μεταφορά αποσκευών.