Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα Pick-Up της ελληνικής αγοράς

18.441 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2015)

Τα Pick-Up ανέκαθεν αποτελούσαν μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων δεδομένου και του γεωγραφικού ανάγλυφου της χώρας καθώς, στην περίπτωση των αγροτικών δραστηριοτήτων, ένα όχημα με εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες και δυνατότητα μεταφοράς φορτίων άνω του 1,0t. αποτελεί δέλεαρ. Ωστόσο, τα εν λόγω οχήματα είναι σε θέση να προσφέρουν πολλά περισσότερα. Ανακαλύψτε τα!

Η συνεχιζόμενη κρίση που μαστίζει την ελληνική οικονομία, έχει ωθήσει πολλούς συνανθρώπους μας σε δραστηριότητες που αφορούν τον πρωτογενή κλάδο, όπως είναι π.χ. οι αγροτικές καλλιέργειες. Σε συνδυασμό με προγράμματα που προωθούν και υποστηρίζουν τις πρωτοβουλίες νέων αγροτών, ολοένα και περισσότεροι στρέφονται τόσο στις κλασικές αγροτικές δραστηριότητες όσο και σε νέες μορφές εναλλακτικής καλλιέργειας όπως είναι τα βότανα, τα αρωματικά φυτά, τα μανιτάρια, τα σαλιγκάρια, το μέλι κ.ά.
Αν και το μερίδιο τους στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών έχει μειωθεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας, τα Pick-Up εξακολουθούν να αποτελούν τη 2η δημοφιλέστερη επιλογή καθώς, είναι σε θέση να υποστηρίξουν μεγάλα φορτία, μπορούν να κινηθούν με άνεση επιβατικού οχήματος τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου ενώ, οι νέοι κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζονται, εμφανίζουν σημαντικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου αλλά και περιορισμένους ρύπους.
Παράλληλα, τα Pick-Up είναι σε θέση να μεταφέρουν (ανάλογα με τον τύπο καμπίνας) έως και πέντε ενήλικους επιβάτες (συνεργεία) καθώς και τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.