Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημαντικά πιο δυναμικό σχεδιαστικά και με πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες, το νέο Ranger ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα μέσα στον Απρίλιο του 2016.

O εσωτερικός διάκοσμος είναι σημαντικά ανανεωμένος σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο ενώ…

… οι διχρωμία στις κορυφαίες εκδόσεις Wildtrak είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Τέλος, τροποποιημένος είναι –μεταξύ άλλων- και ο πίνακας οργάνων.

Το νέο Ranger θα είναι σε θέση να έλξει φορτία με βάρος έως και 3,5t. ενώ, δεν αυξημένες θα είναι και οι διαστάσεις του χώρου φόρτωσης του.

Ford Ranger Πιο δυναμικό από ποτέ

4.972 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2015)

Ηνέα γενιά του Ford Ranger πραγματοποίησε το πανευρωπαϊκό της ντεμπούτο στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση IAA και σε σχέση με τον προκάτοχο της, εμφανίζει πολλές και σημαντικές σχεδιαστικές και τεχνολογικές τροποποιήσεις. 
 
Ανανεωμένο σχεδιαστικά εντός και εκτός
Ηνέα –τραπεζοειδής- μάσκα, τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και οι επίσης νέοι προβολείς ομίχλης κυριαρχούν στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος ενώ στο εσωτερικό η κυριότερη αλλαγή εστιάζεται στο έντονο «αυλάκι» που διατρέχει το κέντρο του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας, δημιουργώντας μια αίσθηση ευρυχωρίας. 
Επιπρόσθετα, πλήρως αλλαγμένη είναι και η εικόνα τόσο της κεντρικής κονσόλας όσο και του πίνακα οργάνων.
 
Κινητήρες 2,2 και 3,2λτ. με ισχύ από 160 – 200 ίππους
Ονέος υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας TDCi των 2,2λτ. που αποτελεί τη βασική πρόταση στη γκάμα του νέου Ranger, αντικαθιστά τις εκδόσεις των 125 και 150 ίππων που διέθετε ο προκάτοχος του. 
Παράλληλα, εκτός των συγκεκριμένου 4κύλινδρου μηχανικού συνόλου, θα προσφέρεται και ένας 5κύλινδρος 3,2λτ. με απόδοση 200 ίππων. 
Αμφότεροι οι κινητήρες θα είναι διαθέσιμοι με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια έξι σχέσεων ενώ στις τεχνολογικές τους καινοτομίες αξίζει να αναφέρουμε την ύπαρξη συστήματος Auto-Start-Stop, το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου που, σύμφωνα με τον κατασκευαστή θα ξεκινά από τα 6,5λτ./100χλμ. Αντίστοιχα, οι εκπομπές CO2 έχουν περιοριστεί στα 171g/km. 
 
Πληρέστατο τεχνολογικό υπόβαθρο
Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής από τη Ford, το νέο Ranger θα εφοδιάζεται με ένα νέο σύστημα διεύθυνσης με την ονομασία «EPAS» (Electric Power Assisted Steering) ενώ εξαιρετικές είναι και οι μεταφορικές του δυνατότητες, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. 
Η ελάχιστη απόσταση του οχήματος από το έδαφος ορίζεται στα 299 χλστ. και μπορεί να βυθιστεί έως και 800 χλστ. σε υδάτινα εμπόδια, την ίδια στιγμή που το μέγιστο βάρος των φορτίων που μπορεί να έλξει ανέρχεται στους 3,5t.! 
Τέλος, ο… κατάλογος των ηλεκτρονικών συστημάτων με τα οποία θα εφοδιάζονται οι διάφορες εκδόσεις του, περιλαμβάνουν τα εξής: Lane Keeping Assist, Lane Keeping Aid, Adaptive Cruise Control, Forward Alert, Park Assist, κάμερα οπισθοπορείας, Electronic Stability Control, Hill Launch Assist, Hill Descent Control, Adaptive Load Control κ.ο.κ. 
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)