Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα Pick Up του 2016

4.954 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2015)

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στην κατηγορία των Pick-Up και στην ελληνική αγορά καθώς, μέσα στο 2016 αναμένονται συνολικά 6 ιδιαίτερα σημαντικά μοντέλα!

Κατά τη διάρκεια του 2016, αναμένεται να ξεκινήσει στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η διάθεση συνολικά έξι νέων και ιδιαίτερα σημαντικών εκπροσώπων της κατηγορίας των Pick-Up!
Μάλιστα, δεν πρόκειται για… τυχαία μοντέλα αλλά και σημαντικές παρουσίες που αναμένεται να εισάγουν πολλαπλές νέες τεχνολογικές καινοτομίες στην κατηγορία, ενώ, δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν και στις πωλήσεις κατά τη διάρκεια του νέου έτους.
Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των νέων γενιών των Toyota Hilux, Nissan Navara και Ford Ranger, χωρίς φυσικά να μπορούμε να παραβλέψουμε τα εντελώς νέα Fiat Fullback και Renault Alaskan που αναμένεται να επαναπροσδιορίσουν άρδην τα δεδομένα στην κατηγορία.
Πέραν όμως των πέντε αυτών Pick-Up που αναμένονται και στη χώρα μας μέσα στο έτος, οι νέες αφίξεις στην κατηγορία δεν σταματούν εκεί.
Συγκεκριμένα, μόλις πρόσφατα ξεκίνησε η εμπορική πορεία και στην Ελλάδα του νέου Mahindra Genio ενώ, ενδεχομένως, προς το τέλος του 2016 – αρχή 2017, θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ και το ανανεωμένο Isuzu D-Max!
Με βάση όλα τα παραπάνω, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως το 2016 αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χρονιά για την κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών στην χώρα μας.

Η νέα τάξη πραγμάτων
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, όλα αυτά τα νέα μοντέλα που αναμένονται και στην Ελλάδα μέσα στο 2016, φέρνουν μαζί τους και πολλές –ιδιαίτερα σημαντικές- αλλαγές στα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για την κατηγορία των Pick-Up.
Το μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο που τα εν λόγω μοντέλα είναι σε θέση να έλξουν, ανέρχεται πλέον έως και στους 3,5t. σε ορισμένες περιπτώσεις ενώ, η πλειοψηφία των εκπροσώπων που φιλοξενούμε στις σελίδες που ακολουθούν, προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,0t. σε όλες τις εκδόσεις τους.
Παράλληλα, όμως, τα εν λόγω οχήματα, δεν αποτελούν είναι μόνο σκληροτράχηλα και αποδοτικά επαγγελματικά οχήματα με εντυπωσιακές δυνατότητες κίνησης και σε εκτός δρόμου διαδρομές.
Η νέα «τάξη πραγμάτων» όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στα μοντέλα που παρουσιάζουμε στο συγκεκριμένο τεύχος, περιλαμβάνει ένα κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας και έξυπνες λύσεις σε ότι αφορά στην υποστήριξη πολλαπλών τύπων φορτίων, γεγονός που καθιστά τα σύγχρονα Pick-Up μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή για τα άτομα που δεν επιθυμούν να τα χρησιμοποιήσουν ως αμιγώς επαγγελματικά οχήματα αλλά για την κάλυψη των αναγκών τους σε ποικίλες δραστηριότητες όπως για παράδειγμα διάφορες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν τη μεταφορά τόσο πολλών επιβατών όσο και ειδικού εξοπλισμού μεγάλου βάρους (θαλάσσια sports, κυνήγι, ψάρεμα, ποδηλασία, κωπηλασία, ιστιοπλοΐα κ.ο.κ.).
Τέλος, τα νέα μηχανικά σύνολα με τα οποία εφοδιάζονται τα σύγχρονα Pick-Up, είναι σημαντικά πιο οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον, στο πλαίσιο πάντοτε της προσπάθειας των διεθνών αυτοκινητοβιομηχανιών για την μείωση του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας τους.

Πότε έρχονται στην Ελλάδα
  • Nissan Navara: Τέλος Μαρτίου 2016
  • Ford Ranger: Αρχές Απριλίου 2016
  • Fiat Fullback: Ιούνιος 2016
  • Renault Alaskan: 2ο 6μηνο του 2016
  • Toyota Hilux: 2ο 6μηνο του 2016 
  • Isuzu D-Max: Τέλος 2016 – Αρχές 2017

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)