Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα «εργαλεία» για όλες τις χρήσεις

5.855 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Τα κορυφαία σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες ελαφρά επαγγελματικά προσφέρονται σε αρκετές εκ των περιπτώσεων, σε εκδόσεις με μεικτό βάρος και άνω των 3,5t.

Διαθέσιμα σε μια τεράστια γκάμα εκδόσεων που περιλαμβάνει οχήματα με ανοικτή ή κλειστή καρότσα ή ακόμη και πολυθέσιες επιβατικές εκδόσεις που μπορούν να διασκευαστούν ακόμη και σε VIP mini-buses ή και σχολικά, τα μεγάλα Vans καλύπτουν ουσιαστικά το σύνολο των απαιτήσεων μιας ευρείας γκάμα ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων.
Διαθέσιμα σε πολλαπλές επιλογές ως προς το μήκος ή το ύψος του αμαξώματος, τα εν λόγω οχήματα μπορούν να συναγωνιστούν χωρίς πρόβλημα ακόμη και εκπροσώπους της κατηγορίας των ελαφρών φορτηγών ενώ, την ίδια στιγμή οι μικρότερες σε διαστάσεις εκδόσεις τους (και όχι μόνο), δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα κατά την πραγματοποίηση δρομολογίων εντός της πόλης, τόσο από πλευράς ευελιξίας, όσο και σε θέματα που αφορούν στον οικολογικό τους χαρακτήρα (περιορισμένες εκπομπές ρύπων κ.ο.κ.).
Σε ότι αφορά τους πρωταγωνιστές των μεγάλων Vans για το 2017, δεν χωρά αμφιβολία πως το Ford Transit ήταν εκ νέου το μοντέλο που κέρδισε την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού παρά την –οριακή- πτώση των πωλήσεων του σε σχέση με το 2016. Το ακολούθησαν το Peugeot Boxer και το Mercedes-Benz Sprinter, χάρη στην μεγάλη ποσοστιαία αύξηση των πωλήσεων τους σε σχέση με το περασμένο έτος.