Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Για μια ακόμη χρονιά, το Ford Transit ήταν η κορυφαία σε πωλήσεις επιλογή στην ελληνική αγορά στην κατηγορία του.

Αναλόγως της έκδοσης, το Transit Van προσφέρει ωφέλιμο μήκος καρότσας έως και 4.256 χλστ.

Κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο, μεγάλοι χώροι και πλούσιος εξοπλισμός χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του εκπροσώπου της Ford.

No1: Ford Transit

5.859 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Π αρά το γεγονός ότι οι νέες ταξινομήσεις της κατηγορίας του αυξήθηκαν μέσα στο 2017 κατά 28,26%, το Ford Transit εμφάνισε οριακή πτώση της τάξης του 3,60%. Ωστόσο, αυτό δεν το εμπόδισε από το αποσπάσει εκ νέου μερίδιο 25,25% επί του συνόλου των πωλήσεων της κατηγορίας καθώς και την 1η θέση στη λίστα με τα πιο εμπορικά της μοντέλα, για ακόμη μια χρονιά.
Με εξαιρετικά μεγάλη γκάμα εκδόσεων ως προς τον τύπο και τις διαστάσεις του αμαξώματος του, το Ford Transit έχει καταφέρει να κυριαρχήσει και στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια.
Το εντυπωσιακό σε σχεδίαση, εργονομία και αποθηκευτικούς χώρους εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών, συνδυάζεται με μια πολύ καλή οδική συμπεριφορά κάτω από όλες τις συνθήκες.
Τέλος, ο χώρος φόρτωσης των εκδόσεων Van έχει μέγιστο ωφέλιμο όγκο έως 15,1κ.μ., ωφέλιμο μήκος έως 4.256 χλστ. και μπορεί να φιλοξενήσει φορτία βάρους έως και 2,2t. περίπου. Αντίστοιχα, οι πετρελαιοκινητήρες των 105 – 170 ίππων, έχουν μέση κατανάλωση από 6,7λτ./100χλμ.