Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Ford απέσπασε τα βραβεία «International Van of the Year» και «International Pick-Up Award» για το 2020 με τα Transit Custom PHEV & Ranger αντίστοιχα (για 2η φορά!).

Θρίαμβος εις διπλούν για τη Ford

23.879 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2019)

H Ford απέσπασε τους τίτλους για το «Van της Χρονιάς» και το «Pick-Up της Χρονιάς» για το 2020 με τα Transit Custom PHEV και Ranger. Μάλιστα το έχει καταφέρει ξανά το 2013!

Εντυπωσιακή είναι χωρίς αμφιβολία η επιτυχία της Ford στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων καθώς, πέραν των συνεχόμενων πρωτιών σε ότι αφορά στις πανευρωπαϊκές πωλήσεις, ευτύχησε να αποσπάσει και τις δύο σημαντικότερες διακρίσεις της αγοράς.
Πιο συγκεκριμένα, οι εκδόσεις Plug-In Hybrid  (1η θέση)και EcoBlue Hybrid (2η θέση) του Transit Custom ανακηρύχθηκαν ως «International Van of the Year» για το 2020 (IVOTY2020), την ίδια στιγμή που το νέο Ranger απέσπασε τον τίτλο του «International Pick-Up Award» (IPUA2020).
Τα δύο βαρύτιμα έπαθλα απονεμήθηκαν στους υπεύθυνους της εταιρείας από το προεδρείο της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από 25 δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από 25 χώρες της ΕΕ, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως Sulutrans στη Λυών (Γαλλία).
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως η Ford είναι πλέον η μοναδική εταιρεία που έχει καταφέρει να αποσπάσει τα βραβεία IVOTY και IPUA σε μια χρονιά, ενώ μάλιστα το έχει καταφέρει δύο φορές, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και το 2013 (παραδόξως και πάλι για τα μοντέλα Ranger & Transit Custom)!
Επιπρόσθετα, η Ford έχει καταφέρει να αποσπάσει τον τίτλο του IVOTY συνολικά έξι φορές (Transit Custom: 2020 & 2013, Transit Connect: 2014 & 2003, Transit: 2007 & 2001 ) και τον τίτλο του IPUA δύο φορές (Ranger: 2020 & 2013).
Σε ότι αφορά στον φετινό διαγωνισμό, οι κυριότεροι ανταγωνιστές του Ford Transit Custom Plug-In Hybrid ήταν τα VW Transporter T6.1, Renault Master, Iveco Daily και Fiat Ducato. Αντίστοιχα, οι επικρατέστεροι ανταγωνιστές του νέου Ranger ήταν τα Mitsubishi L200, Nissan Navara, Renault Alaskan και Toyota Hilux.
Περισσότερα για τον διπλό θρίαμβο των ελαφρών επαγγελματικών της Ford μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω video που δημοσιοποίησε η ίδια η εταιρεία…