Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το Ford Ranger Raptor βρίσκεται στο «Golden Hall»!

Το Ford Ranger Raptor βρίσκεται στο «Golden Hall»!

  • Το Ford Ranger Raptor βρίσκεται στο «Golden Hall»!
  • Το Ford Ranger Raptor βρίσκεται στο «Golden Hall»!

Το Ford Ranger Raptor βρίσκεται στο «Golden Hall»!

3.896 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2024)

- Το Ford Ranger Raptor θα βρίσκεται ως τις 16 Μαρτίου στο γνωστό εμπορικό κέντρο.
- Βγάζει 292 άλογα και ροπή 491 Nm.
- Έχει "θωρακιστεί", για να αντέχει τις σκληρές εκτός δρόμου δοκιμασίες

Το Ford Ranger Raptor δέχεται επισκέψεις

Το Ford Ranger Raptor, βρίσκεται τώρα στο ανανεωμένο περίπτερο της Ford στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να το γνωρίσουν από κοντά.

Στο ανανεωμένο stage της Ford στο «Golden Hall», το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα είναι εκεί ώστε να ξεναγήσει τους επισκέπτες στα μυστικά και τις απαράμιλλες δυνατότητες και τεχνολογίες του πιο προηγμένου και ικανού Pick-Up της Ford όλων των εποχών. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το νέο stage της Ford στο «Golden Hall» προκειμένου να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το νέο Ranger Raptor από τις 10:00 έως και τις 21:00.

Βγάζει 292 άλογα και ροπή 491 Nm

Το θηριώδες Ford Ranger Raptor δε θα μπορούσε να έχει άλλο κινητήρα από τον βενζινοκινητήρα twin-turbo V6 των 3 λίτρων, ο οποίος φέρνει την υπογραφή της Ford Performance.

Ο νέος V6 διαθέτει ένα συμπαγές μπλοκ κυλίνδρων από συμπιεσμένο μίγμα γραφίτη-σιδήρου, ένα κράμα που είναι σχεδόν 75% ισχυρότερο και εώς και 75% πιο άκαμπτο από το σίδηρο που χρησιμοποιείται στις παραδοσιακές μεθόδους χύτευσης. Επιπλέον, η Ford Performance υπόσχεται καλύτερη λειτουργία και επιδόσεις χάρη σε ένα νέο σύστημα anti-lag, το οποίο έχει εξελιχθεί μέσα από τους αγώνες, ενώ έχει τοποθετηθεί προηγουμένως στα  Ford GT και Focus ST.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Έχει

Το Ford Ranger Raptor έχει «θωρακιστεί» προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ανθεκτικό, ασφαλές και… «σκληροτράχηλο» στις πιο αντίξοες συνθήκες. Συγκεκριμένα, η εμπρός ποδιά είναι σχεδόν διπλάσια σε μέγεθος σε σύγκριση με του απλού Ranger, ενώ το υλικό κατασκευής της είναι το ατσάλι υψηλής αντοχής με πάχος 2,3 χλστ.

Για να κινηθεί με άνεση σε κάθε έδαφος, καταπίνοντας τις όποιες ανωμαλίες συναντήσει στο διάβα του, το Ranger Raptor έχει 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος Baja που είναι προσανατολισμένο για την off-road οδήγηση. Επιπροσθέτως, η επιλογή του Baja διαμορφώνει τα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος για μέγιστες επιδόσεις στα γρήγορα χωμάτινα μονοπάτια.