Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Ford Transit που θα λανσαριστεί μέσα στο 2019, διακρίνεται για τις πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες και τις πρακτικές λύσεις που προσφέρει.

Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε το νέο φωτιστικό σώμα στην οροφή του οχήματος στο πίσω μέρος του αμαξώματος…

… η οποία προσφέρει επαρκή φωτισμό σε αυτόν τον χώρο, όταν αυτό απαιτείται από τον χρήστη του οχήματος.

Το νέο Transit δίνει τα φώτα του! (+video)

2.282 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2019)

Μεταξύ των πολλαπλών τεχνολογικών καινοτομιών, το νέο Ford Transit προσφέρει και αρκετές πρακτικές λύσεις προκειμένου να υποστηρίξει τις καθημερινές δραστηριότητες των χρηστών του.

Η νέα γενιά του Ford Transit που αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2019, διακρίνεται για τις πολλαπλές τεχνολογικές του καινοτομίες ενώ θα διατεθεί και σε μια νέα –υβριδική- επιλογή (mHEV).
Παράλληλα, ο κορυφαίος εκπρόσωπος στην γκάμα της Ford για την αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, θα διακρίνεται και για τις πολλαπλές –πρακτικές- λύσεις που θα προσφέρει στον χρήστη του, προκειμένου να διασφαλίσει την βέλτιστη αποδοτικότητα του.
Μια εξ αυτών είναι το νέο φωτιστικό σώμα που ενσωματώνεται στο πίσω μέρος της οροφής του οχήματος, το οποίο προσφέρει άπλετο και επαρκή φωτισμό για όσους επιθυμούν να φορτώσουν / εκφορτώσουν το όχημα σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας ή να πραγματοποιήσουν πάσης φύσεως εργασίες σε εξωτερικό χώρο.
Η εν λόγω πλαφονιέρα ελέγχεται μέσω ενός διακόπτη στο εσωτερικό της πίσω πόρτας ενώ η λειτουργία της διακόπτεται αυτόματα όταν μειωθεί η τάση της μπαταρίας καθώς επίσης και αν ο οδηγός εκκινήσει το όχημα χωρίς να την έχει απενεργοποιήσει.
Περισσότερα για την νέα πρακτική λύση που περιλαμβάνεται στον πληρέστατο εξοπλισμό της νέας γενιάς του Ford Transit, μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω video.