Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Συνδεδεμένο και υβριδικό θα είναι το νέο Transit.

Συνδεδεμένο και υβριδικό το νέο Transit

5.029 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2018)

Η νέα γενιά του Transit αναμένεται να λανσαριστεί στα μέσα του 2019, ωστόσο το δημοφιλές μοντέλο της Ford έχει αρχίσει ήδη να μας απασχολεί κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο του ως «συνδεδεμένο» και υβριδικό.

Αν και η αρχή έγινε πριν την Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Αννόβερο, όταν και σας είχαμε προϊδεάσει για το επερχόμενο Transit, πλέον έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του στο διεθνές γεγονός που έλαβε χώρα στη γερμανική πόλη απ όπου «απορρέουν» και οι πρώτες πληροφορίες.    
Το νέο Transit έχει να επιδείξει μια αρκετά τροποποιημένη σχεδίαση στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος καθώς και εντελώς νέο εσωτερικό όπου, έμφαση έχει δοθεί στην διασφάλιση μεγαλύτερων αποθηκευτικών χώρων.
 
Σε ότι αφορά στους κινητήρες του, η γκάμα του 2,0λιτρου EcoBlue πετρελαιοκινητήρα με τις εκδόσεις των 105, 130 και 170 ίππων, εμπλουτίζεται με μία νέα –κορυφαία- επιλογή 185 ίππων με 415 Nm ροπής. Ωστόσο διαθέσιμη θα είναι και μία νέα υβριδική- επιλογή (mHEV). Σύμφωνα με τη μάρκα ο εν λόγω κινητήρας έχει να επιδείξει μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου κατά 3% - 8% αναλόγως της χρήσης.
 
Μάλιστα, από την άνοιξη του 2020, οι πισωκίνητες εκδόσεις του νέου Transit θα είναι διαθέσιμες και με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων με λειτουργία «Adaptive Shift Scheduling», ενώ πλήθος είναι τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού όπως τα: Blind Spot Information System, Intelligent Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, πλευρικές κάμερες, Active Park assist, Park-Out Assist, Cross Traffic Alert κ.ο.κ.
 
Πέραν όλων αυτών, το νέο Transit έχει υποβληθεί σε εκτεταμένη μείωση του συνολικού απόβαρου του, προκειμένου να βελτιωθούν οι μεταφορικές του δυνατότητες ενώ τέλος μέσω του προγράμματος «FordPass Connect», η εταιρεία αναμένεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες της, ως προς τη διαχείριση του στόλου οχημάτων τους, δεδομένου ότι το νέο Transit θα είναι πλήρως… συνδεδεμένο με το περιβάλλον του μέσω λύσεων όπως π.χ. τα Ford Telematics και Ford Data Services.