Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πλήρες πακέτο, τώρα και online!

9.771 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2018)

Η εξαιρετική έκδοση «Dark Edition» της επιβατικής έκδοσης «Tourer» του Vito, αποτελεί μια από τις ιδανικότερες επιλογές για την μεταφορά επιβατών σε… VIP περιβάλλον ενώ πλέον, σε μια πρωτοποριακή για την κατηγορία κίνηση, η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. το έχει μετατρέψει σε… WiFi Hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 8 συσκευών, σε ιδιαίτερα γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης!

Με την έννοια «σχέση τιμής – αξίας» ή αγγλιστί «value-for-money», αποτυπώνονται τα όσα είναι σε θέση να προσφέρει ένα προϊόν στον χρήστη/ιδιοκτήτη του, σε συνάρτηση με την τιμή αγοράς του.
Στην περίπτωση μάλιστα που αναφερόμαστε σε «εργαλεία», γιατί ως τέτοια πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να λογίζονται τα πάσης φύσεως επαγγελματικά οχήματα, η εν λόγω έννοια αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία δεδομένου ότι, μέσω αυτών, μια επιχείρηση είναι σε θέση να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει, στο ελάχιστο δυνατό κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης.
Αν επικεντρωθούμε λοιπόν στα οχήματα που προορίζονται για την μεταφορά επιβατών/προσωπικού, οι παράμετροι που επιβάλλεται να πληρούνται είναι σαφέστατα οι μεγάλοι χώροι για όσο το δυνατόν περισσότερους επιβάτες και τις αποσκευές τους, η ευελιξία προκειμένου να είναι σε θέση να δραστηριοποιούνται τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, η αξιοπιστία (μειωμένο κόστος συντήρησης, επισκευής) και αν θέλετε, η «εικόνα» που προσδίδει σε μια επιχείρηση ένα άρτια λειτουργικό, προηγμένο τεχνολογικά και παράλληλα, καλαίσθητο σχεδιαστικά όχημα. Εξάλλου, όλοι αποζητούν το βέλτιστο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας για τις μετακινήσεις τους.

Πληρότητα που συναρπάζει σε όλους τους τομείς
Δεν γνωρίζουμε αν όλα τα παραπάνω ήταν οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους βασίστηκε το… χτίσιμο της έκδοσης «Dark Edition» του Mercedes-Benz Vito Tourer ωστόσο, μόνο και μόνο το γεγονός ότι ένα πλούσιο σύνολο προαιρετικού εξοπλισμού, αξίας 4.880 ευρώ, έχει ενσωματωθεί στη βασική τιμή του μοντέλου, είναι μια σαφής ένδειξη του «value-for-money» χαρακτήρα του.
Παράλληλα όμως, η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και σε απόλυτη σύγκλιση με τις σύγχρονες τάσεις της αυτοκίνησης… προίκισε το εν λόγω μοντέλο με ένα ειδικό σύστημα ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, που ουσιαστικά το μετατρέπει σε «WiFi Hotspot» για όλους τους επιβάτες του!
Επιγραμματικά αναφέρουμε πως, στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης «Dark Edition» προσφέρονται στοιχεία όπως τρεις επιλογές μεταλλικού χρώματος (Obsidian Black, Blue Cavansite ή Grey Flint), προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, καλύμματα τροχών, καθίσματα με επένδυση δερματίνης με πολλαπλές δυνατότητες διαρρύθμισης κ.ά., χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την πληρέστατη παλέτα ηλεκτρονικών συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, που… παραδοσιακά έχει να επιδείξει το Mercedes-Benz Vito.

Premium χαρακτήρας & δελεαστικά προνόμια!
Με τον τουρισμό, εκ των… ατμομηχανών της ελληνικής οικονομίας, να παρουσιάσει σημαντική άνοδο, μέσω του Vito Tourer Dark Edition, η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. προσφέρει στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου μια –ουσιαστικά premium- πρόταση, η οποία ωστόσο είναι ιδιαίτερα ελκυστική και συνάμα προσιτή χάρη σε μια σειρά αποκλειστικών προνομίων όπως τα εξής:
- Ανταγωνιστική χρηματοδότηση με χαμηλή προκαταβολή και δυνατότητα αποπληρωμής σε έως και 84 μήνες.
- Ευέλικτη χρηματοδότηση με δυνατότητα μηδενικών δόσεων κεφαλαίου κατά τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα, αποκλειστικά για τις εταιρείες ενοικίασης οχημάτων.
- Δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης κατά έως και 3 έτη.