Πόσο πιο «φθηνή» είναι η χρήση & το Service ενός e-Van στην 4ετία;
Mercedes-Benz Vito: 3 δεκαετίες, 3 γενιές, αμέτρητες χρήσεις!
Η Mercedes-Benz παραδίδει 5.000 eVans σε συνεργάτες της Amazon!
Η συγκεκριμένη έκδοση «Extra Long Dark Edition» του Vito Tourer που είχαμε στη διάθεση μας για τις ανάγκες της φωτογράφισης, έχει μήκος αμαξώματος 5,37μ. και μπορεί να εφοδιαστεί με έως και 9 καθίσματα (συμπ/μένου του οδηγού) σε τρεις σειρές με διάταξη 3+3+3).
Το μεγάλο πλάτος της πλευρικής θύρας (901 χλστ.) ευνοεί την άνετη πρόσβαση των επιβατών στη 2η και 3η σειρά καθισμάτων ενώ, οι επενδύσεις δερματίνης σε όλα τα καθίσματα ενισχύει τον premium χαρακτήρα του οχήματος, σε συνδυασμό πάντα με τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης όπου περιλαμβάνεται π.χ. ο ημι-αυτόματος κλιματισμός «Tempmatic».
Ένα στοιχείο που χρήζει της προσοχής είναι πως, τα καθίσματα της δεύτερης σειράς, μπορούν εύκολα και γρήγορα να τοποθετηθούν με ανάποδη φορά (vis-a-vis) δημιουργώντας ουσιαστικά ένα μικρό καθιστικό εντός του οχήματος.
Τέλος, στην συγκεκριμένη έκδοση αμαξώματος, ο χώρος για τις αποσκευές (με όλα τα καθίσματα στη θέση τους) έχει ωφέλιμο όγκο 1,39κ.μ. μέχρι την εταζέρα ή 1,7κ.μ. έως την οροφή του οχήματος.
 
PRO.autotriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία:   Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.:  998384177 
 Δ.Ο.Υ.:  ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
 
Τηλέφωνο: 211 1085500 
Ιστοσελίδα: www.autotriti.gr 
Διοικητικά Στελέχη     
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη – Δάφνη Τριανταφύλλη 
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής:  Νίκος Καρανάσιος 
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.