Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρώτο σχέδιο του νέου VW Amarok

16.476 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2020)

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου, ο διευθύνων σύμβουλος, κ. H. Diess, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σχέδιο της επόμενης γενιάς του Amarok.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, οι Όμιλοι Ford & Volkswagen αναμένεται να συνεργαστούν στενά στην εξέλιξη νέων μοντέλων όλων των τύπων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και αρκετά επαγγελματικά οχήματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των εκπροσώπων των δύο εταιρειών στα Pick-Ups, με τις επόμενες γενιές των Ranger (Ford) και Amarok (Volkswagen) να μοιράζονται πολλαπλά μηχανικά μέρη.
Η επιβεβαίωση όλων των παραπάνω, έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο, από τον ίδιο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Volkswagen, κ. Herbert Diess, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πρόσφατη εκδήλωση για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου, παρουσίασε ένα –πρώτο- σχέδιο της νέας μορφής του Amarok, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στις αγορές της Ν. Αμερικής, της Αφρικής και της Ευρώπης μέσα στο 2022.
Ο έκδηλος δυναμισμός και η σημαντικά τροποποιημένη σχεδίαση του νέου αυτού Pick-Up σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο είναι προφανής αν και –όπως είναι φυσικό- είναι δεδομένο πως η έκδοση παραγωγής του νέου Amarok θα διαφέρει σημαντικά.
Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο επίσημο σχέδιο του νέου Amarok αποτυπώνει με σαφήνεια την πρόθεση της εταιρείας να εξελίξει ένα επιβλητικό και «μυώδες» μοντέλο, με ξεκάθαρες εκτός δρόμου αρετές ωστόσο, δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε αν θα διατηρηθεί εκ νέου μόνο η επιλογή της διπλής καμπίνας ή, όπως και στην περίπτωση του… δίδυμου νέου Ford Ranger, θα υπάρχουν και επιλογές με άλλους τύπους καμπίνας.
Περισσότερα σύντομα…