Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα, φιλοξενούμε την πρώτη δοκιμή του νέου Fiat Fullback Cross!

Το υβρίδιο που ξεχωρίζει!

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα, μπορείτε να βρείτε την πρώτη δοκιμή του νέου Fiat Fullback Cross στην ελληνική αγορά!

 
Με ιταλική φινέτσα και… ιαπωνικά γονίδια, εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες αλλά και ανέσεις που θα κάνουν πολλά SUV να ζηλέψουν, η δυναμική έκδοση «Cross» του Fiat Fullback αποτελεί μια από τις αξιοσημείωτες προτάσεις της ελληνικής αγοράς για την κατηγορία των Pick-Up.
Το διπλοκάμπινο ελαφρύ ημιφορτηγό της Fiat Professional είναι διαθέσιμο με την κορυφαία επιλογή κινητήρα, το μηχανικό σύνολο των 2,4λτ. που αποδίδει ισχύ 180 ίππων και μέγιστη ροπή 430 Nm από τις 2.500 σ.α.λ. και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο 5 σχέσεων, ενώ ηλεκτρονικά ελεγχόμενο είναι το σύστημα τετρακίνησης.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις εντυπώσεις μας από την κορυφαία έκδοση του Fiat Fullback, μπορείτε να βρείτε στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα…
 
 

 

ΟΔΗΓΟΥΜΕ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ