Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τώρα μάλιστα!

4.949 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Το νέο Pick-Up της Mercedes-Benz ουσιαστικά μεταβάλλει άρδην τα όσα γνωρίζαμε για τα μοντέλα της κατηγορίας καθώς, η –premium- X-Class αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές στα ελαφρά επαγγελματικά.

Η έλευση της νέας πρότασης της Mercedes-Benz στην κατηγορία των Pick-Up, ουσιαστικά μεταβάλλει άρδην τα όσα γνωρίζατε για τα μοντέλα της κατηγορίας καθώς, το νέο –premium- «εργαλείο» της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών.
Tα Pick-Up ή ελαφρά ημιφορτηγά, αποτελούσαν ανέκαθεν μια ειδική κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών για την ελληνική αγορά, με τους απανταχού αγρότες, κυνηγούς και πάσης φύσεως επαγγελματίες να τα επιλέγουν για τις μεγάλες μεταφορικές τους δυνατότητες, την ικανότητα κίνησης και σε δύσβατες εκτός δρόμου διαδρομές, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την ύπαρξη καμπίνας για τη μεταφορά έως και πέντε επιβατών.  
Εν πολλοίς, όλα τα παραπάνω είναι σε θέση να τα προσφέρει και η νέα Mercedes-Benz X-Class, το πρώτο Pick-Up της εταιρείας ωστόσο, θα ήταν μάλλον λάθος αν σταθούμε μόνο στις… αμιγώς επαγγελματικές ιδιότητες της.  
Διαθέσιμη σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Pure, Progressive και Power), η νέα X-Class έχει κόστος αγοράς από 35.028 ευρώ και χάρη στην εντυπωσιακή παλέτα επιλογών που προσφέρει η Mercedes-Benz Ελλάς, ο ιδιοκτήτης της είναι σε θέση να εξατομικεύσει το όχημα του σε εντυπωσιακό βαθμό, όπως θα δούμε και παρακάτω…