Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing
ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ

  ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ

  30.784 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

  Η επιχείρηση ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο φορτηγών με 25 χρόνια εμπειρία στον χώρο. Ειδικεύεται στα φορτηγά Scania και εγγυάται άμεση λύση στο πρόβλημά σας. 

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

   
  Για πάνω από 25 χρόνια το συνεργείο ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ είναι το όνομα που εμπιστεύεστε για όλες τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης του φορτηγού Scania. Το εξειδικευμένο συνεργείο ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ έχει μεταφερθεί τα τελευταία δύο χρόνια σε νέες πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και εγγυάται ποιοτικό service για παντός τύπου φορτηγά Scania. 
  Το προσωπικό, το οποίο αποτελείται απο άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες, διαθέτει τα εργαλεία, τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για να επιλύσει κάθε πρόβλημα του οχήματός σας, στην πιο προσιτή τιμή.
  Η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτισή του πρποσωπικού είναι η εγγύηση ότι ό,τι πρόβλημα και εάν προκύψει μπορεί να επιλυθεί. Εξοπλισμένοι με τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία εξασφαλίζουμε ότι το όχημά σας θα λειτουργεί στο βέλτιστο επίπεδο.                                   

  Υπηρεσίες επισκευής αυτοκινήτων που προσφέρει το συνεργείο ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ:
  - Γενικό Service
  - Ηλεκτρονική διάγνωση
  - Μηχανικές επισκευές
  - Σασμάν
  - Προγράμματα αναβάθμισης υποδύνβαμης
  - Ηλεκτρολογικές εργασίες
  - Εγγύηση εργασίας 

  Ποιότητα
  Στόχος της εταιρείας ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ είναι η παροχή αξιόπιστων, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιό άρτια, αξιόπιστα και εξελιγμένα μηχανήματα.

  Επαγγελματισμός

  • Ενημέρωση του πελάτη για την πορεία των εργασιών.
  • Παράδοση των οχημάτων την προσυμφωνημένη ημέρα και ώρα.
  • Υπεύθυνη εργασία και φιλική εξυπηρέτηση από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν.

   

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »