Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Vredestein Comtrac 2 All Season

2.996 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2016)

Το νέο Vredestein Comtrac 2 All Season αποτελεί μία top επιλογή για ελαστικά που ταιριάζουν σε βαν και τα οποία προσφέρουν ασφάλεια και άνεση ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Το Vredestein Comtrac 2 All Season αποτελεί μια πρόταση ελαστικών για Van οχήματα. Κατασκευασμένο από μιά μάρκα που πρωταγωνιστεί σε διεθνή tests ελαστικών.  Με τεχνολογία κατασκευής που το κάνει να ξεχωρίζει επιτυγχάνοντας  κορυφαίες επιδόσεις ασφάλειας και άνεσης χωρίς καιρικούς περιορισμούς.

Το Vredestein Comtrac 2 All Season  βασίζει την υπεροχή του σε τρεις βασικές παραμέτρους:
  • Τις εξαιρετικές επιδόσεις στο βρεγμένο, όπως αυτές αποτυπώνονται από την κατά 11,7 μέτρα  μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος από την ταχύτητα των 80 χλμ./ώρα.
  • Την κατά 10% βελτιωμένη σταθερότητα του, στη διάρκεια της οδήγησης με βαρύ φορτίο
  • Και την 5% βελτίωση του, στην αντίσταση κύλισης.

Αυτά είναι τα "μυστικά του"

Το ελαστικό της ολλανδικής Vredestein διαθέτει γόμα με αυξημένη περιεκτικότητα σε Silica για την ελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών, χωρίς όμως εκπτώσεις στο κράτημα και την διάρκεια ζωής. 

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του ελαστικού Vredestein Comtrac 2 All Season είναι η ανθεκτικότητα και η αντοχή του χάρη στο νέο concept ισχυρής κατασκευής του για αυξημένη ακαμψία και στιβαρότητα.

Επιπλέον, οι μεγάλες & φαρδιές διαμήκεις αυλακώσεις στους ώμους επιβραδύνουν τη φθορά μιας και η πίεση στο οδόστρωμα είναι ομοιόμορφη, ενώ μειώνουν τις κινήσεις των block και βοηθούν στο άριστο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Το ελαστικό Vredestein Comtrac 2 All Season  είναι διαθέσιμο σε διαστάσεις για τροχούς 15` έως 17`  ίντσες  και στην ελληνική αγορά διατίθεται σε εκατοντάδες σημεία πώλησης αποκλειστικά από την εταιρεία, ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗΣ ΑΕ.
Η εταιρεία αποτελεί στρατηγικό επιχειρηματικό εταίρο γνωστών οίκων του εξωτερικού, όπως Vredestein, Μomo κ.α.