Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Από το Νοέμβριο του 2011, η Nissan έχει παραδώσει περισσότερα από 550 πλήρως ηλεκτροκίνητα Ταξί σε διάφορες αγορές της ΕΕ.

Το Nissan Leaf καθώς και το e-NV200 έχουν καταφέρει να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές σε διάφορες χώρες της ΕΕ…

… και διακρίνονται για την αξιοπιστία, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και φυσικά το περιορισμένο κόστος χρήσης τους.

Αυξάνονται τα ηλεκτροκίνητα Taxi

2.154 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2015)

Περισσότερα από 550 αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα Ταξί έχει διαθέσει μέχρι στιγμής η Nissan σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εκ των οποίων τα 100 έχουν παραδοθεί μέσα στο τρέχον έτος.

Η αγορά των Ταξί είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο απαιτητικούς κλάδους των χερσαίων οδικών επιβατικών μεταφορών και τα οχήματα που χρησιμοποιούνται σε αυτόν επιβάλλεται να διακρίνονται για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα τους, δεδομένου και του αυξημένου αριθμού χιλιομέτρων που διανύουν καθημερινά, σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις τους που προορίζονται για τον κλάδο των ΙΧ.

Το γεγονός αυτό μεγεθύνει ακόμη περισσότερο την επιτυχία της Nissan σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καθώς, σύμφωνα με πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση της, η ιαπωνική εταιρεία έχει μέχρι στιγμής διαθέσει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο περισσότερα από 550 αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα ως Ταξί, σε διάφορες αγορές. Η πιο πρόσφατη εμπορική επιτυχία της εταιρείας στον εν λόγω κλάδο αφορά στην συμφωνία για παράδοση 65 ηλεκτροκίνητων Leaf στην Ουγγαρία ενώ, από τις αρχές του 2015 έχουν διατεθεί περισσότερα από 100 ηλεκτροκίνητα Ταξί της Nissan σε διάφορες αγορές της ΕΕ.

Η εταιρεία «Taxi Electric» του ¶μστερνταμ ήταν η πρώτη εταιρεία του κλάδου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που επέλεξε να εισάγει στον στόλο οχημάτων της 100% ηλεκτροκίνητα οχήματα της Nissan, το Νοέμβριο του 2011.

Έκτοτε, η ιαπωνική εταιρεία έχει διαθέσει τα ηλεκτροκίνητα Leaf και e-NV200 σε διάφορες επιχειρήσεις στην Στοκχόλμη, την Πράγα, τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη.

Η κορυφαίες αγορές για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα Ταξί της Nissan μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

-Ολλανδία: 27 Leaf και 167 e-NV200. Σύνολο 194 οχημάτων.

-Μ. Βρετανία: 124 Leaf και 10 e-NV200. Σύνολο 134 οχημάτων.

-Εσθονία: 74 Leaf

-Ουγγαρία: 68 Leaf

-Γερμανία: 24 Leaf και 6 e-NV200. Σύνολο 30 οχημάτων.