Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δείτε το βίντεο με τις ειδικές εκδόσεις Hilux από τις Toyota και Tamiya, να αναμετρώνται σε ότι αφορά στη δυνατότητα έλξης τους!

Μικρά στο μάτι! Δείτε το βίντεο!

7.267 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2017)

Έχετε αναλογιστεί πόσα τηλεκατευθυνόμενα… Toyota Hilux θα χρειάζονταν για να έλξουν ένα κανονικό Toyota Hilux; H απάντηση στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε.

Το Toyota Hilux έχει καταφέρει κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μισού αιώνα να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σκληροτράχηλα και αποδοτικά ελαφρά ημιφορτηγά όλων των εποχών και η εντυπωσιακή εμπορική του πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί τρανή απόδειξη των ικανοτήτων του.
Οι εξαιρετικές επιδόσεις του ιαπωνικού Pick-Up, όπως είναι φυσικό ώθησαν και αρκετές εταιρείες στην παρουσίαση τηλεκατευθυνόμενων εκδόσεων του Hilux, υπό κλίμακα φυσικά.
Μια εξ αυτών, η Tamiya, έχει να επιδείξει το Hilux Bruise 4x4, που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιλογών του είδους.
Θέλοντας λοιπόν να εκθειάσει τις δυνατότητες τόσο του θρυλικού εκπρόσωπου της στα Pick-Up, όσο και της –υπό κλίμακα 1:10- έκδοσης του Hilux από την Tamiya, η Toyota UK δημιούργησε μια σειρά από βίντεο με την ονομασία «Hilux: Little & Large» που μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο που σας προσφέρουμε.
Μεταξύ αυτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το εγχείρημα έλξης ενός κανονικού Toyota Hilux από μια ομάδα… λιλιπούτειων εκδόσεων του, τα οποία έχει εξελίξει η Tamiya.
H συνέχεια στο βίντεο που σας προσφέρουμε!