Παρουσίαση

Taxi
Τα Ταξί της Toyota
Πλήρης πλεονεκτημάτων…
Διαβάστηκε από 11383 αναγνώστες
Άνετη οδική συμπεριφορά, πολυμορφικότητα, υβριδικά συστήματα κινητήρων, πλούσιος εξοπλισμός άνεσης-ασφάλειας και αξιοπιστία είναι ορισμένα από τα στοιχεία που συναντά κανείς στα Corolla, Corolla Verso, Avensis και Prius που την απαρτίζουν.
Η Toyota προσφέρει μια από τις πληρέστερες "ομάδες" επαγγελματικών οχημάτων στην κατηγορία των Ταξί, ικανή να καλύψει απόλυτα τις απαιτήσεις του σύγχρονου αυτοκινητιστή.
Η κατηγορία των Ταξί σημείωσε κατά τη διάρκεια του 2007 περίπου 1.700 νέες ταξινομήσεις, με την Toyota να κατακτά την 5η θέση μεταξύ των δημοφιλέστερων εταιρειών σε αυτή με μερίδιο 5,57%. Ωστόσο, το νέο έτος φαντάζει σαφέστατα ευοίωνο για την ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρείας, καθώς προς το τέλος του περασμένου έτους παρουσιάστηκε η νέα της οικογένεια Ταξί, που αποτελείται από το καταξιωμένο σε πωλήσεις Avensis και τρεις νέες προσθήκες. Πρόκειται για το αξιόπιστο νέο Corolla, την πολυμορφική έκδοση του Corolla Verso, καθώς και το πρώτο υβριδικό μοντέλο της κατηγορίας, το Prius. Αναμφίβολα πρόκειται για μία πληρέστατη γκάμα οχημάτων σε όλους τους τομείς, καθώς παρά το περιορισμένο κόστος αγοράς στο οποίο διατίθενται, όλα τα μοντέλα διακρίνονται για το πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού, την πολύ άνετη και ασφαλή οδική συμπεριφορά, την απαράμιλλη αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους της Toyota αλλά και το περιορισμένο κόστος συντήρησης και χρήσης, ιδίως στην περίπτωση του Prius. Χαρακτηριστικά αξίζει ν' αναφέρουμε, πως το κέρδος που αποκομίζει ο ιδιοκτήτης ενός Toyota Prius ως Ταξί, σε σχέση με ένα αντίστοιχο ανταγωνιστή της κατηγορίας του, με πετρελαιοκινητήρα τελευταίας γενιάς, ανέρχεται έως και άνω των 3.500 ευρώ σε ετήσια βάση.

 
 Τα Ταξί της Toyota
Toyota Avensis
Toyota Corolla
Toyota Corolla Verso
Toyota Prius