Παρουσίαση

Λεωφορεία
Mercedes-Benz 519CDI Auto Cuby Minibus από τη Σταματίου ΑΕ
Μια εξαιρετική νέα πρόταση
Διαβάστηκε από 5325 αναγνώστες
Μια νέα συνεργασία με την πολωνική εταιρεία κατασκευής αμαξωμάτων εγκαινιάζει η Σταματίου ΑΕ, καθώς προσφέρει πλέον και στην ελληνική αγορά το Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI στην τουριστική του έκδοση. Πρόκειται για ένα πολυτελές mini-bus με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και έκδηλη ποιότητα κατασκευής.
Η ηλεκτρική και τηλεχειριζόμενη πλευρική θύρα είναι μεγάλων διαστάσεων και διαθέτει πλατιά σκαλοπάτια με φωτισμό LED.
Με μια ματιά
• Εσωτερικό ύψος 1.940 χλστ.
• Κινητήρας Euro5 190 ίππων
• Πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας

Η ενασχόληση της M&P AutoCuby με την κατασκευή αμαξωμάτων για mini-buses ξεκίνησε το 1993 και έκτοτε έχει καταφέρει να προσφέρει εξαιρετικά δείγματα γραφής για όλες τις χρήσεις (αστικά, τουριστικά κ.ά.), βασισμένα στα μηχανικά μέρη της Mercedes-Benz (Sprinter και Vito) και της VW (LT και Crafter).
Παρά τη μικρή της -σχετικά- ιστορία, η M&P AutoCuby έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον πολλών εταιρειών, χάρη στο υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο που επιδεικνύουν τα οχήματά της και τελικά, μέσω της Σταματίου ΑΕ, ήρθε η ώρα να… συστηθεί και στην ελληνική αγορά.
Από την πρώτη στιγμή που αντικρίζει κανείς το μήκους 7.345 χλστ. Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI, αντιλαμβάνεται την κομψή αισθητική της σχεδίασής του και τη μεγάλη προσοχή που έχει δοθεί από τους κατασκευαστές και στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Η ποιότητα βαφής είναι καλή και το mini-bus διατηρεί μια πολύ καλή αεροδυναμική φόρμα.
Με την είσοδο στο εσωτερικό του οχήματος επιβεβαιώνονται οι υποψίες πως δεν πρόκειται για… ένα ακόμα mini-bus βασισμένο στο Sprinter, αλλά για μια εξεζητημένη κατασκευή με πολύ καλή χωροταξική διαρρύθμιση, ποιοτικά υλικά και καλό γούστο σε ό,τι αφορά στις χρωματικές επιλογές των διαφόρων επενδύσεων. Παράλληλα οι χώροι είναι μεγάλοι, ενώ μεγάλη σημασία έχει δοθεί στον εσωτερικό φωτισμό, όπως επίσης και στην ηχομόνωση και θερμομόνωση.
Με λίγα λόγια, το νέο Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI Mini-Bus της M&P AutoCuby που προσφέρεται στη χώρα μας από τη Σταματίου ΑΕ, ιδιαίτερα στην "Touring Version" που παρουσιάζουμε, δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που επιδεικνύει συνοδεύονται και από μια ελκυστική τιμή αγοράς.

 
 Mercedes-Benz 519CDI Auto Cuby Minibus από τη Σταματίου ΑΕ
Εξεζητημένο εσωτερικό
¶νετο και ουδέτερο σε όλες τις συνθήκες