Παρουσίαση

Λεωφορεία
Μια εξαιρετική νέα πρόταση
Εξεζητημένο εσωτερικό
Διαβάστηκε από 5106 αναγνώστες
Με δυνατότητα μεταφοράς 19+1+1 επιβατών, η τουριστική έκδοση του Sprinter mini-bus της M&P AutoCuby θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών, καθώς στα βασικά του γνωρίσματα συγκαταλέγονται οι μεγάλοι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Με εξωτερικές διαστάσεις ΜxΠxΥ= 7.345x1.993x2.825 χλστ. και μεταξόνιο 4.325 χλστ., το εν λόγω μοντέλο προσφέρει εσωτερικό ωφέλιμο ύψος 1.940 χλστ., που κρίνεται απολύτως ικανοποιητικό. 
Οι ευχάριστοι χρωματικοί συνδυασμοί των επενδύσεων στα καθίσματα και το λοιπό εσωτερικό του οχήματος (πλαϊνά, δάπεδο κ.ά.) κερδίζουν άμεσα τις εντυπώσεις, ενώ και στο ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα έχουν επιλεγεί επενδύσεις από απομίμηση ξύλου. 
Στην ποιοτική και αξιόπιστη βάση των μηχανικών μερών του Mercedes-Benz Sprinter έχουν προστεθεί στοιχεία όπως τα πανοραμικά διπλά κρύσταλλα για τους επιβάτες, τα πλήρως ρυθμιζόμενα -και εύκολα αποσπώμενα- καθίσματα τουριστικού τύπου για τους επιβάτες με ζώνες τριών σημείων, καθώς και μια πλειάδα συστημάτων που άπτονται της άνεσης των επιβατών. 
Χαρακτηριστική είναι η ύπαρξη ενός υπερσύγχρονου συστήματος πολυμέσων με κεντρική αναδιπλούμενη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα του οχήματος, καθώς και δύο οθόνες 15 ιντσών για τους επιβάτες. 
Το σύστημα κλιματισμού οροφής είναι ισχύος 16,5 kW, ενώ το κάθισμα του οδηγού είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και στοιχεία όπως το ενσωματωμένο μικρόφωνο δε λείπουν από τον εξοπλισμό του. 
Στην ουσία το εν λόγω mini-bus δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από αντίστοιχα τουριστικά λεωφορεία άνω των 12 μέτρων, ενώ και οι επιλογές που προσφέρει η AutoCuby σε ό,τι αφορά στον προαιρετικό εξοπλισμό είναι ανεξάντλητες.
Το προσεγμένο φινίρισμα και η πληρότητα των συστημάτων άνεσης, ασφάλειας χαρακτηρίζουν τον άνετο και λειτουργικό χώρο για τον οδηγό.
Έως και 19 επιβάτες δε θα αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα σε ό,τι αφορά στους χώρους που τους παρέχονται, ενώ εξαιρετική κρίνεται η δουλειά του κατασκευαστή αναφορικά με τον εσωτερικό φωτισμό.
Τόσο η οπίσθια όσο και οι πλευρικές μπαγκαζιέρες του νέου mini-bus της AutoCuby θα καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις της τουριστικής χρήσης για την οποία προορίζεται.

 
 Mercedes-Benz 519CDI Auto Cuby Minibus από τη Σταματίου ΑΕ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εξεζητημένο εσωτερικό
Άνετο και ουδέτερο σε όλες τις συνθήκες