Παρουσίαση

Λεωφορεία
Μια εξαιρετική νέα πρόταση
Άνετο και ουδέτερο σε όλες τις συνθήκες
Διαβάστηκε από 5107 αναγνώστες
Η υψηλή ποιότητα κύλισης και η ευκολία στο χειρισμό του αποτελούν τα βασικότερα προτερήματα του νέου mini-bus, που προσφέρει στην ελληνική αγορά η Σταματίου ΑΕ.
Όπως προαναφέραμε, η βάση του πλαισίου και των μηχανικών μερών της Mercedes-Benz για το Sprinter δεν αφήνει περιθώρια αρνητικής κριτικής σε ό,τι αφορά στην αξιοπιστία και στην απόδοσή τους. Ωστόσο οι μηχανικοί της M&P AutoCuby προχώρησαν στην ενίσχυση τόσο των αναρτήσεων και στους δύο άξονες, όσο και στην εφαρμογή προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, προκειμένου να κάνουν το έργο του οδηγού ακόμα πιο απροβλημάτιστο. 
Ακόμα και στις έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες του οδοστρώματος, το 519CDI θα συμπεριφερθεί υποδειγματικά και στοιχεία όπως τα τελευταίας γενιάς ABS, ESP και ABD θα συντονιστούν άμεσα με τους χειρισμούς του οδηγού, προκειμένου να διατηρήσουν το όχημα σταθερό στην πορεία του και τους επιβάτες χαλαρούς. 
Το cruise-control και η κάμερα οπισθοπορείας είναι ορισμένα μόνο από τα ηλεκτρονικά έξτρα που θα βοηθήσουν στο χειρισμό του οχήματος τόσο κατά την κίνηση σε κλειστούς αυτοκινητόδρομους, όσο και σε περιορισμένους χώρους κατά την πραγματοποίηση δύσκολων ελιγμών.
Ο V6 πετρελαιοκινητήρας των 3,0 λίτρων της Mercedes-Benz αποδίδει ισχύ 190 ίππων και ροπή 440 Nm από τις 1.600 σ.α.λ.
Τέλος, ο κινητήρας -6κύλινδρος σε διάταξη V- πετρελαιοκινητήρας OM 642 DE 30 LA των 2.987 κ.εκ., που αποδίδει ισχύ 190 ίππων και μέγιστη ροπή 400 Nm από τις 1.600 - 2.600 σ.α.λ., θα κινήσει χωρίς προβλήματα τη συγκεκριμένη "Extra-Long" έκδοση αμαξώματος του Sprinter και συνεργάζεται αρμονικά με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο NSG-400 της γερμανικής εταιρείας.
Καταλήγοντας αξίζει να προσθέσουμε, πως στον προαιρετικό εξοπλισμό του M&P AutoCuby Mercedes-Benz Sprinter 519CDI Mini-bus προσφέρεται και αεράναρτηση για τον πίσω άξονα.

 
 Mercedes-Benz 519CDI Auto Cuby Minibus από τη Σταματίου ΑΕ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εξεζητημένο εσωτερικό
Άνετο και ουδέτερο σε όλες τις συνθήκες