Παρουσίαση

Λεωφορεία
Το νέο Neoplan Skyliner
Εναλλακτική λύση στις… αερογραμμές
Διαβάστηκε από 6615 αναγνώστες
Η νέα γενιά του διώροφου Neoplan Skyliner, που αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στις αρχές του 2012, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα κύλισης, το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας καθώς επίσης και την νέα αεροδυναμική σχεδίαση, φαντάζει ως την ιδανική εναλλακτική επιλογή για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, από όσους διατηρούν -περισσότερους του ενός- ενδοιασμούς σχετικά με την χρήση των αεροπλάνων για τις μετακινήσεις τους.
Η Neoplan έχει να επιδείξει ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά και καινοτόμα οχήματα στην κατηγορία των τουριστικών λεωφορείων και το πολυαναμενόμενο Skyliner δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.
Το θρυλικό διώροφο τουριστικό λεωφορείο της γερμανικής εταιρείας πρωτοπαρουσιάστηκε το 1064 και έκτοτε περισσότεροι από 4.000… γίγαντες έχουν διατεθεί, καθιστώντας το Skyliner ως έναν από τους πρωτοπόρους και πιο επιτυχημένους εμπορικά, εκπροσώπους της κατηγορίας του.
Στην πρόσφατη διεθνή έκθεση του Ανόβερου, η Neoplan πραγματοποίησε τα εγκαίνια της νέας γενιάς του επιβλητικού μοντέλου της, που θα ξεκινήσει να παράγεται μαζικά στις αρχές του 2012.
Σε σχέση με το παρελθόν, το νέο Skyliner υιοθετεί τη βραβευμένη σχεδιαστική φιλοσοφία «Sharp Cut Design», που έχει αποτυπωθεί στα Starliner και Cityliner που προηγήθηκαν. Με μήκος αμαξώματος που ανέρχεται στα 13,99 μ., και ύψος 4 μ., το Skyliner είναι ένας πραγματικός κολοσσός ωστόσο, οι σχεδιαστές της Neoplan κατάφεραν να μειώσουν σημαντικά τον αεροδυναμικό συντελεστή του με αντίστοιχα οφέλη στην μέση κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές ρύπων καθώς και τα επίπεδα θορύβου που αντιλαμβάνονται οι επιβάτες.
Σχεδιαστικά, το νέο Skyliner έχει να επιδείξει νέα φωτιστικά σώματα και μάσκα, ενώ επανασχεδιασμένες είναι οι πλευρικές κολώνες στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος. Αντίστοιχα, πίσω έχει σχεδιαστεί νέος προφυλακτήρας και νέες εισαγωγές αέρα στο χώρο για τον κινητήρα. Τέλος, αίσθηση προκαλεί το –σχήματος «V»- πίσω παρμπρίζ.

 
 Το νέο Neoplan Skyliner
Απαράμιλλη άνεση για 83+2 επιβάτες
Νέες τεχνολογίες και κινητήρας EEV 505 ίππων