Παρουσίαση

Λεωφορεία
Εναλλακτική λύση στις… αερογραμμές
Απαράμιλλη άνεση για 83+2 επιβάτες
Διαβάστηκε από 6419 αναγνώστες
Η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, η συναρμογή τους, ο άπλετος φωτισμός, ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας και προπάντων, οι τεράστιοι χώροι και στα δύο διαζώματα, είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του Skyliner. Στο εσωτερικό του διώροφου εκπροσώπου της Neoplan μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έως και 83+2 επιβάτες και, ανάλογα με την χωροταξική διαρρύθμιση που θα επιλέξει ο πελάτης, προσφέρονται τουαλέτες, mini-bar, κουζίνες κ.ά.
Χάρη στο σχεδιαστικό concept «Skylight», όλοι οι επιβάτες και κυρίως, αυτοί του επάνω διαζώματος, θα εκτιμήσουν δεόντως τον άπλετο φυσικό φωτισμό και την εξαιρετική ορατότητα. Οι χώροι είναι πραγματικά μεγάλοι και χαρακτηριστικά, αξίζει να σημειώσουμε πως το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος στο κάτω διάζωμα ορίζεται στα 1.810 χλστ. και στο επάνω στα 1.680 χλστ. αντίστοιχα.
Εντελώς νέο είναι όμως και το σύστημα κλιματισμού των 56kW, με το οποίο εφοδιάζεται το Skyliner. Μάλιστα, η αυξημένη κατά 40% απόδοση του επιτρέπει την άνετη διατήρηση διαφορετικών θερμοκρασιών στα δύο επίπεδα, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές κλιματικές συνθήκες.
Τέλος, σε ό,τι αφορά στον χώρο για τις αποσκευές των επιβατών, η χωρητικότητα του κυμαίνεται από τα 9- 11 κ.μ., που είναι και από τις μεγαλύτερες που προσφέρονται στην κατηγορία.
Βασισμένη στις επιταγές του προγράμματος «Skylight» της Neoplan, η σχεδίαση του εσωτερικού στο νέο Skyliner προσφέρει εξαιρετική ορατότητα και άνετο φυσικό φωτισμό σε όλους τους επιβάτες.
Η χωροταξική διαρρύθμιση και οι λύσεις που προσφέρει η Neoplan στο εσωτερικό του νέου Skyliner είναι υπεράνω αρνητικής κριτικής.
Το ίδιο ισχύει βέβαια για την ποιότητα κατασκευής και την εργονομία στον χώρο, που έχει προβλεφθεί για τον οδηγό.

 
 Το νέο Neoplan Skyliner
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Απαράμιλλη άνεση για 83+2 επιβάτες
Νέες τεχνολογίες και κινητήρας EEV 505 ίππων