Παρουσίαση

Λεωφορεία
Εναλλακτική λύση στις… αερογραμμές
Νέες τεχνολογίες και κινητήρας EEV 505 ίππων
Διαβάστηκε από 6420 αναγνώστες
Ο D26 με τεχνολογία MAN PURE DIESEL® αποδίδει 505 ίππους και καλύπτει τις προδιαγραφές EEV. Παράλληλα, συνεργάζεται ιδανικά με το αυτόματο κιβώτιο MAN TipMatic® Coach.
Το νέο Skyliner δεν έχει δεχθεί μόνο σχεδιαστικές βελτιώσεις, αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνει στα διάφορα μηχανικά μέρη του. Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το αμάξωμα του έχει δεχθεί μεγάλες δομικές ενισχύσεις και είναι σημαντικά πιο άκαμπτο, προσφέροντας υψηλότερη ασφάλεια ακόμα και σε ιδιαίτερα επικίνδυνα περιστατικά, όπως οι ανατροπές.
Κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα αναλαμβάνουν την υποβοήθηση του οδηγού κάτω από όλες τις συνθήκες κίνησης, ενώ και η νέα ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση του πίσω άξονα αναβαθμίζει σημαντικά την οδική συμπεριφορά και την ποιότητα κύλισης του λεωφορείου.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφερθούμε στον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα D26, με απόδοση 505 ίππων, ο οποίος, χάρη στην τεχνολογία MAN PURE DIESEL®, είναι σε θέση να καλύπτει τις προδιαγραφές EEV χωρίς την προσθήκη διαλύματος AdBlue. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με το υπερσύγχρονο αυτοματοποιημένο κιβώτιο MAN TipMatic® Coach.

 
 Το νέο Neoplan Skyliner
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Απαράμιλλη άνεση για 83+2 επιβάτες
Νέες τεχνολογίες και κινητήρας EEV 505 ίππων