Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Colorado Rally Pick-Up αποτελεί μια δυναμική «εκτός δρόμου» έκδοση του νέου μοντέλου της Chevrolet.

Τα BF Goodrich Mud Terrain ελαστικά, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι δύο «εργάτες», υποδηλώνουν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του Rally Pick-Up.

Στα πλαϊνά τμήματα του χώρου φόρτωσης έχουν προβλεφθεί αποθηκευτικοί χώροι ενώ η 5η θύρα φέρει ανοίγματα.

Τα καθίσματα –τύπου μπάκετ- με ζώνες ασφαλείας πέντε σημείων και οι επενδύσεις από χρώμιο συνάδουν με την επιθετική εικόνα του εξωτερικού του Rally Pick-Up.

Chevrolet Colorado Rally Pick-Up

11.806 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2011)

Μετά την έκθεση της Μπανγκόκ (Μάρτιος) και το σαλόνι αυτοκινήτου του Μπουένος ¶ιρες, η Chevrolet αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο Pick-Up της και επί ευρωπαϊκού εδάφους. Ωστόσο, προς το παρόν, μάλλον… βολιδοσκοπεί τις εντυπώσεις του κοινού καθώς το Colorado παρουσιάστηκε σε μια εξεζητημένη έκδοση με την ονομασία Rally Pick-Up. Ο δυναμισμός της σχεδίασης με τη χαρακτηριστική διπλή εισαγωγή αέρα στην μάσκα και οι πολλαπλές ενισχύσεις του αμαξώματος, καθιστούν το Colorado Rally Pick-Up ιδανικό για κίνηση ακόμα και στις πιο αντίξοες εκτός δρόμου διαδρομές. Παράλληλα, στοιχεία όπως τα εκτός δρόμου ελαστικά BF Goodrich Mud Terrain (305/60 R18), οι «εργάτες» με ισχύ 5,5 ίππων και στους δύο προφυλακτήρες, με ελκτική ικανότητα 4 μετρικών τόνων έκαστος, τα ακρυλικά παράθυρα αγωνιστικού τύπου και η ρυθμιζόμενη ανάρτηση (αυξομείωση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος έως και κατά 50 χλστ.), υποδηλώνουν ξεκάθαρα τις «άγριες» διαθέσεις του εν λόγω πρωτότυπου οχήματος. Μέχρι στιγμής, η Chevrolet δεν έχει ανακοινώσει περαιτέρω στοιχεία αναφορικά με τις μεταφορικές δυνατότητες του Colorado, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πετρελαιοκινητήρα των 2,8 λτ. με τον οποίο εφοδιάζεται καθώς επίσης και την πιθανότητα (και πότε) λανσαρίσματος του και στις διάφορες αγορές της ΕΕ. Το σίγουρο είναι πως οι υπεύθυνοι της εταιρείας κάνουν λόγο για ένα νέο «παγκόσμιο» μοντέλο που θα πωλείται σε πολλές ακόμα αγορές εκτός των ΗΠΑ. Εν αναμονή λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες.