Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ανανεωμένο Toyota Hilux έχει να επιδείξει μια εντελώς νέα σχεδίαση αμαξώματος μέχρι τις εμπρόσθιες κολόνες.

Στο εσωτερικό, τις εντυπώσεις κερδίζουν ο νέος πίνακας οργάνων, η νέα κεντρική κονσόλα και η βελτιωμένη ποιότητα των υλικών.

Βασικό γνώρισμα του νέου Hilux αποτελεί η νέα, πολυλειτουργική, οθόνη των 6,1 ιντσών όπου θα αποτυπώνονται μεταξύ άλλων και οι ενδείξεις από την κάμερα οπισθοπορείας.

Toyota Hilux

11.797 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2011)

Από το 1963 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Toyota Hilux έχει να επιδείξει περισσότερες από 13 εκ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι πωλήσεις του για το 2010 ανήλθαν στις 549.000 (21.866 για την Ευρώπη) και κατέλαβε την πρώτη θέση στην ευρύτερη επικράτεια της ΕΕ για 3η συνεχή χρονιά με τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατά 25%! Όλα τα παραπάνω στοιχεία αποτυπώνουν έκδηλα τη σπουδαιότητα της παγκόσμιας πρεμιέρας του ανανεωμένου Toyota Hilux στην 64η ΙΑΑ που θα συνοδευτεί από το λανσάρισμα του σε 36 χώρες της Ευρώπης και 135 παγκοσμίως (στη χώρα μας από τις αρχές του 2012).

Εντελώς νέο εμπρόσθιο τμήμα αμαξώματος
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το ανανεωμένο Toyota Hilux φέρει εντελώς νέα σχεδίαση αμαξώματος μέχρι τις εμπρόσθιες (Α) κολόνες. Η νέα μάσκα με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα καθώς και τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα προσδίδουν έναν έντονο δυναμισμό στο ιαπωνικό μοντέλο. Παράλληλα, οι πλευρικοί καθρέπτες έχουν επανασχεδιαστεί και φέρουν τους δείκτες αλλαγής πορείας (φλάς), ενώ στον εξοπλισμό του Hilux έχουν προστεθεί και νέες ζάντες αλουμινίου 15 και 17 ιντσών.

Αναβαθμισμένοι κινητήρες Euro 5
Οι βασικές εκδόσεις του Toyota Hilux θα προσφέρονται με τον 2,5λιτρο D-4D που πλέον αποδίδει ισχύ 144 ίππων (έναντι των 120 ίππων του υπάρχοντος κινητήρα) και ροπή 343 Nm από τις 2.000 σ.α.λ. Παρά την αύξηση της απόδοσής του, το εν λόγω μηχανικό σύνολο έχει να επιδείξει μειωμένη (κατά 1,0 λτ./100 χλμ.) κατανάλωση καυσίμου, ενώ και οι εκπομπές ρύπων του περιορίζονται πλέον στα 193 g/km (-26 g/km). Όπως ο κινητήρας των 2,5 λτ., έτσι και ο αντίστοιχος των 3,0 λτ. (υπάρχει αναφορά για την έκδοση των 171 ίππων), καλύπτει πλέον τις προδιαγραφές της Euro 5 χάρη στην τεχνολογία EGR (Exhaust Gas Recirculation) και στο νέο φίλτρο μικροσωματιδίων.

Σημαντικά αναβαθμισμένο εσωτερικό
Οι σημαντικότερες αλλαγές στο εσωτερικό του Hilux αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας των υλικών, της αίσθησης που αποκομίζουν οι επιβάτες και της εργονομίας. Εντελώς νέος είναι επίσης ο πίνακας οργάνων, ενώ και η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί στο επάνω μέρος της μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 6,1 ιντσών. Η εν λόγω οθόνη αποτελεί και μέρος του συστήματος πολυμέσων Toyota Touch&Go Multimedia-System.