Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ουσία είναι μία…

5.059 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2014)

Μπορεί η Mitsubishi να χαρακτηρίζει το L200 ως «γνήσιο επαγγελματικό εργαλείο» (ACT: Active Commercial Truck) ή ως «όχημα διπλής χρήσης» (ART: Active Recreational Truck) ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος του (Single, Club ή Double Cab) ωστόσο, η ουσία είναι αλλού. Το ανανεωμένο –για το 2015- ιαπωνικό Pick-Up εμφανίζεται… ωριμότερο από ποτέ με εξαιρετική εικόνα σε τομείς όπως η σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, οι μεταφορικές δυνατότητες, η οδική συμπεριφορά, η σχέση τιμής-αξίας και φυσικά, η ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία. Χρειάζεστε περισσότερα;

Το Mitsubishi L200 έχει καταφέρει να σημειώσει μια εξαιρετική εμπορική πορεία στο πέρασμα των ετών –και στην ελληνική αγορά- βασισμένο σε συγκεκριμένες αρχές.
Καταρχήν, το ιαπωνικό μοντέλο αποτελεί ένα εκ των πιο ιδανικών οχημάτων για κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές, χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του αμαξώματος του (γωνίες, απόσταση από το έδαφος, στιβαρότητα πλαισίου) αλλά και τα υπερσύγχρονα συστήματα 4κίνησης με τα οποία εφοδιάζεται. Η εντυπωσιακή άλλωστε παρουσία της Mitsubishi στους πάσης φύσεως –εκτός δρόμου- αγώνες όπως το δημοφιλές «Ράλι Ντακάρ» και οι πολλαπλές επιτυχίες της σε αυτούς, αποτελούν ένα από τα βασικότερα εχέγγυα.
Πέραν όμως αυτού, το L200 είναι ένα ιδιαίτερα σκληροτράχηλο επαγγελματικό όχημα, με αποδεδειγμένη αξιοπιστία μηχανικών μερών αλλά και περιορισμένο κόστος συντήρησης.
Το ιαπωνικό Pick-Up δεν… έχει να ζηλέψει τίποτα από τον ανταγωνισμό σε ότι αφορά θέματα άνεσης και ασφάλειας των επιβατών και του φορτίου ενώ, ο σχετικός εξοπλισμός όλων των εκδόσεων του είναι υπέρ-πλήρης.
Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως στις εκδόσεις Double Cab, το ωφέλιμο εσωτερικό μήκος της καμπίνας των επιβατών ανέρχεται στα 2.153 χλστ. και είναι μια εκ των κορυφαίων επιδόσεων στην κατηγορία, διασφαλίζοντας άνετους χώρους για όλους τους επιβάτες και στις δύο σειρές καθισμάτων.
Για το τέλος αφήσαμε τον –υποκειμενικό- τομέα της αισθητικής της σχεδίασης τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού. Βασισμένη σε έντονες καμπύλες γραμμές, η σχεδίαση του αμαξώματος του L200 καταφέρνει να «καμουφλάρει» τεχνηέντως τις μεγάλες διαστάσεις του οχήματος δημιουργώντας ένα καλαίσθητο και άκρως δυναμικό συνολικό αποτέλεσμα ενώ, στο εσωτερικό, η εργονομία, η άνεση και η πολύ καλή ηχομόνωση είναι τα πρώτα στοιχεία που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των επιβατών.

Οι νέες τιμές του Mitsubishi L200 M.Y.2015
Το ανανεωμένο για το 2015, Mitsubishi L200, είναι άμεσα διαθέσιμο από το δίκτυο της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. με συνολικό όφελος (Έκπτωση + Όφελος Απόσυρσης) που κυμαίνεται από τα 1.930 – 2.524 ευρώ ανάλογα με την έκδοση του οχήματος και πιο συγκεκριμένα:

Ανανεωμένο για το 2015
Πρόσφατα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi ανακοίνωσε τη διάθεση και στη χώρα μας των νέων εκδόσεων του ανανεωμένου –για το 2015- L200 που έχει υποβληθεί σε ένα περιορισμένο facelift με κινήσεις ουσίας που αναβαθμίζουν περαιτέρω τον χαρακτήρα του και βελτιώνουν σημαντικά τη σχέση τιμής – αξίας όλων των εκδόσεων.
Το ανανεωμένο Mitsubishi L200 έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων νέα μάσκα με χρωμιομένες γρίλιες για τις εκδόσεις Club Cab και Double Cab ενώ φαρδύτεροι είναι και οι θόλοι των τροχών για τις εκδόσεις Intense Plus. Επιπρόσθετα, στο εσωτερικό του οχήματος, οι επενδύσεις είναι πλέον μαύρου χρώματος (κυρίως) ενώ, το Active Stability Traction Control (ASTC), γνωστότερο και ως ESP, περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως οι εκδόσεις Double Cab Instyle, που είναι και οι κορυφαίες στη γκάμα του L200, διακρίνονται για τον πληρέστερο εξοπλισμό τους σε όλους τους τομείς.

Ευρύχωρη, ασφαλής και άρτια εξοπλισμένη καμπίνα
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi μας παρείχε μια διπλοκάμπινη έκδοση του ανανεωμένου L200 και, όπως προαναφέραμε, τα πρώτα στοιχεία που παρατηρεί κανείς στο εσωτερικό της είναι το μεγάλο ωφέλιμο μήκος, γεγονός που διασφαλίζει άνετο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, ακόμη και για άτομα με ύψος άνω του 1,85μ.
Παράλληλα, οι έντονες καμπύλες δημιουργούν ένα καλαίσθητο και «φιλόξενο» περιβάλλον, ενώ τα διάφορα χειριστήρια και οι χώροι για μικροαντικείμενα (έγγραφα, ποτηροθήκες κ.ά.) είναι τοποθετημένα σε σημεία με καλή εργονομία.
Το τιμόνι φέρει χειριστήρια για διάφορες λειτουργίες του οχήματος (cruise-control και ηχοσύστημα) ενώ, στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας εδράζεται με μια μεγάλη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων και ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος (π.χ. για το κινητό τηλέφωνο).
Τα νέα καθίσματα είναι πιο αναπαυτικά ενώ, οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ προσφέρουν ένα ευρύ περιμετρικό πεδίο.
Επιπρόσθετα, το πρώτο στοιχείο που αντιλαμβάνεται κανείς πίσω από το τιμόνι του L200 είναι η εξαιρετική ηχομόνωση της καμπίνας και η άνετη θέση οδήγησης χάρη στο πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα και το επίσης ρυθμιζόμενο τιμόνι.
Παράλληλα, οι θέσεις για τους πίσω επιβάτες φέρουν ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης για την πλάτη των καθισμάτων, ποτηροθήκες (ενσωματωμένες στο κεντρικό υποβραχιόνιο) και άλλα στοιχεία (αναλόγως της έκδοσης και του εξοπλισμού), που παραπέμπουν άμεσα σε αντίστοιχες εκδόσεις πολυτελών επιβατικών οχημάτων.