Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του ανανεωμένο L200 φέρει πολλαπλές επενδύσεις μαύρου χρώματος που τον καθιστούν ακόμη πιο «επιθετικό».

H κεντρική κονσόλα είναι λιτή σχεδιαστικά με πολλαπλά χειριστηρία και θέσεις για μικροαντικείμενα τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος της.

Οι διπλοκάμπινες εκδόσεις του L200 συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων σε διαστάσεις στην κατηγορία των Pick-Up.

Οι θέσεις για μικροαντικείμενα είναι τοποθετημένες σε σημεία με καλή εργονομία.

Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από τρεις κύκλους που τέμνονται.

Μια ιδιαιτερότητα του L200 που δεν συναντάμε σε μοντέλα του ανταγωνισμού είναι το ανοιγόμενο –ηλεκτρικά- πίσω παρμπρίζ.

Πολλαπλές δομικές ενισχύσεις

5.089 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2014)

Η δομή της καμπίνας των επιβατών του Mitsubishi L200 βασίζεται στην πατέντα «RISE» (Reinforced Impact Safety Evolution) της ιαπωνικής εταιρείας που στόχο έχει την αναβάθμιση της ακαμψίας της και της βέλτιστης προστασίας των επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος. 
Πέραν λοιπόν στοιχείων όπως οι δοκοί ασφαλείας στο εσωτερικό των πλευρικών θυρών, το L200 έχει να επιδείξει (ανάλογα με την έκδοση) και περαιτέρω επιλογές όπως π.χ. οι μετωπικοί αερόσακοι για οδηγό και συνοδηγό, βάσεις ISO-FIX για παιδικά καθίσματα, προεντατήρες και περιοριστές φορτίου για τις εμπρόσθιες ζώνες ασφαλείας, η τροποποιημένη σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος του καλύμματος του κινητήρα για αυξημένη προστασία των πεζών σε περίπτωση ατυχήματος, η νέα δομή των καθισμάτων που παρέχει βελτιωμένη προστασία σε όλους τους τύπους πρόσκρουσης (μετωπικές, πλευρικές, οπίσθιες), νέα δομή της οροφής στο πίσω τμήμα της καμπίνας για βελτίωση της προστασίας των επιβατών, βελτιωμένες ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης εμπρός – πίσω κ.ά.