Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Fiat Doblo Cargo κυριαρχεί στις πωλήσεις της κατηγορίας των Vanettes στην ελληνική αγορά για το 10μηνο του 2019.

Το Fiat Fiorino αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τις ενδοαστικές μεταφορές όλων των τύπων…

… όπως αντίστοιχα και το Fiat Panda Van, που παρά τις λιλιπούτειες διαστάσεις του, είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία 1,0κ.μ.

Aτοκα τα Vanettes της Fiat

26.664 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2019)

Η απόκτηση των Fiat Panda Van, Fiorino & Doblo Cargo φαντάζει πιο δελεαστική από ποτέ χάρη στο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης που προσφέρει στην παρούσα φάση Fiat Professional.

Ιδιαίτερα αποδοτικά, με μεγάλη ευελιξία, εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, περιορισμένο κόστος χρήσης και πολλαπλές εκδόσεις, τα Vanettes της Fiat Professional αποτελούν μια ιδανική λύση για την κάλυψη των μεταφορών προϊόντων τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης.
Με λιλιπούτειες διαστάσεις αμαξώματος αλλά και χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο 1,0κ.μ. και εκδόσεις 4x4, το Fiat Panda Van διακρίνεται για την μεγάλη ευελιξία του ενώ την ίδια στιγμή, το Fiat Fiorino είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως 660 κιλών και όγκου έως 2,5 κ.μ.
Παράλληλα, το Fiat Doblo Cargo έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στις πωλήσεις της κατηγορίας του για το 2019 χάρη στην εντυπωσιακή γκάμα εκδόσεων που προσφέρει και τις τεράστιες μεταφορικές του δυνατότητες.
Οι παραπάνω αρετές των εκπροσώπων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας γίνονται ακόμη πιο… δελεαστικές από τη δυνατότητα απόκτησης τους με ¶τοκο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης που προσφέρεται μέσω της FCA Bank ενώ, την ίδια στιγμή δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την ύπαρξη των ειδικών εκδόσεων «Natural Power», απευθείας από τη γραμμή παραγωγής, που εφοδιάζονται με κινητήρες φυσικού αερίου.