Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κοτσαδόρος και οι βάσεις ποδηλάτων, από τη γκάμα αξεσουάρ της Mopar για το νέο Jeep Gladiator. Δείτε 10 από τα «άπειρα» αξεσουάρ!

Τα αυθεντικά αξεσουάρ καλύπτουν τις αυστηρές προδιαγραφές της Jeep ώστε να ανταπεξέρχονται στις ακραίες συνθήκες κίνησης του Gladiator.

Μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρονται πολλαπλές έξυπνες λύσεις αποθήκευσης.

Μέρος των αυθεντικών αξεσουάρ είναι διαθέσιμα κατά τη διαδικασία παραγγελίας των αυτοκινήτων, ενώ όλα είναι διαθέσιμα για τοποθέτηση μέσω του Επίσημου Δικτύου Επισκευαστών της Jeep.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προστατευτικές ποδιές.

Το παρών δίνουν στιλιστικά στοιχεία όπως τα αυτοκόλλητα και τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία για το αμάξωμα.

Ο δυναμικός χαρακτήρας του Pick-Up της Jeep, αλλά και η μοναδική δυνατότητα αφαίρεσης τμημάτων του αμαξώματος, δίνουν την ευκαιρία για πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης.

Ιδιαίτερης αισθητικής σκαλοπάτια μαρσπιέ.

Ατελείωτες οι επιλογές εξατομίκευσης του εσωτερικού του Jeep Gladiator.

Υψηλή αντοχή υπόσχονται τα αξεσουάρ της Mopar για το νέο Pick-Up της Jeep.

Αυθεντικά αξεσουάρ για το Jeep Gladiator

2.589 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2021)

Δείτε ένα μέρος από την αστείρευτη λίστα των νέων, γνήσιων αξεσουάρ της Mopar, που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το Jeep Gladiator, φέρνοντάς το ακριβώς στα μέτρα του ιδιοκτήτη του.

Χάρη στη Mopar, την επίσημη μάρκα υπηρεσιών After-Sales της FCA, το νέο Gladiator (όπως και το Wrangler) διαθέτει υψηλότατες δυνατότητες εξατομίκευσης, έτσι ώστε κάθε αυτοκίνητο να είναι μοναδικό και σύμφωνο με τα ιδιαίτερα γούστα του ιδιοκτήτη του.
 
Σχεδιασμένα ειδικά για τα δύο πιο πάνω μοντέλα, τα αυθεντικά αξεσουάρ καλύπτουν τις αυστηρές προδιαγραφές της Jeep ώστε να ανταπεξέρχονται στις ακραίες συνθήκες που έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν τα εν λόγω οχήματα. Μέρος των αυθεντικών αξεσουάρ είναι διαθέσιμα κατά τη διαδικασία παραγγελίας των αυτοκινήτων, ενώ όλα είναι διαθέσιμα για τοποθέτηση μέσω του Επίσημου Δικτύου Επισκευαστών της Jeep.

Μάθετε περισσότερα για το νέο Jeep Gladiator εδώ.
 
Σημειώνεται πως ο δυναμικός χαρακτήρας του Pick-Up της Jeep, αλλά και η μοναδική δυνατότητα αφαίρεσης τμημάτων του αμαξώματος (πόρτες, οροφή και αναδίπλωση παρμπρίζ), δίνουν την ευκαιρία για πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης με βάση την αισθητική, αλλά και τις πρακτικές ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη.

Δείτε εδώ πόσο κοστίζει στη χώρα μας το νέο Jeep Gladiator.
 
Οι συγκεκριμένες λύσεις περιλαμβάνουν αξεσουάρ που ενισχύουν ακόμα περισσότερο τον off-road χαρακτήρα του μοντέλου, όπως προστατευτικές ποδιές και σκαλοπάτια μαρσπιέ, στοιχεία για ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα, όπως οι πολλαπλές έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, ο κοτσαδόρος και οι βάσεις ποδηλάτων, αλλά και στιλιστικά στοιχεία όπως τα αυτοκόλλητα και τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία για το αμάξωμα.
 
Στην ανακοίνωσή της η Jeep τονίζει πως τα εν λόγω αξεσουάρ είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν κορυφαία αντοχή. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένα ώστε να υπερκαλύπτουν όλες τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, διασφαλίζοντας την ασφαλή χρήση, τη σωστή λειτουργία αλλά και την αξία του αυτοκινήτου.